Vsn konteós a családodban?
8-as, ez minden, csak nem egy tudományos cikk.
;)
Én konteos vagyok de olyan értelemben hogy szeretek olvasni mindenféle elméletet rejtélyes dolgokról, személyekről. (pl Tiboru konteoblogja :) )
Nem zörög a haraszt ha nem fújják ugye!
Szóval én is kérném aztán valaszlehetoseget, hogy Igen, én! :D
Akkor kedves lekonteózós egyének, ez most hozzátok szól!
Mert ők konteósnak hívják aki mást mond amiben ők hisznek (vagyis a média által propagált vírusban) és képes gondolkodni tájékozódni több helyről, több embertől levonni a következtetést és saját véleményt is alkot a dologról.
Ha kinyitnák a szemüket és az eszüket használnák, kivennék a fejüket a homokból és nem a mocskolódó médiára hallgatnának, láthatnák hogy amit ők konteónak titulálnak az a valóság! Nem lehet összeesküvés elmélet, ismétlem "ELMÉLET", amit az arcodba mondanak hogy ezt akarják csinálni VELED és ha észre vennék mert akarnák, hogy meg is teszik MOST! A világgal!
De amíg nem vagy hajlandó utána járni, megnézni meghallgatni mert jobb a boldog tudatlanság és azzal elsikálni hogy á ez csak a sok hülye konteója... Kár a szóért!
Biztos az kamu a sok külföldi videó Klaus Schwabról aki saját maga nyilatkozik, konkrétan elmondja! Aztán biztos kamu orbán beszéde is ami arról szól ami véletlenül pont a great resetben van, hogy a magántulajdon megszüntetése! Orbán mondja! Érted??? Aztán orbán másik videóban azt mondja, tudja hogy egy új világrend lesz és semmi sem lesz olyan mint volt... De nyilván az sem igaz! Akkor melyik szava hazugság?? Ő is konteós lett?
De mondjátok csak! Majd akkor elhiszitek, amikor a ti seggetek alól is kiszedik a földet is, hiába van 10 oltásotok ha addig túl éli az ember.
Komolyam annyi ész nincs, ilyet elhisznek egyesek, hogy szabad leszel zsarolás útján!
Meg halálos vírus osztan pénzt osztogatnak hogy oltsad magad meg nem dolgozhatsz mert egészséges vagy csak mert nem hajtasz fejet nekik!
Akkor higyjetek abban, hogy meg akarnak menteni egy olyantól amit ők csinálnak! Adassátok be a 20at is, mert ők azt mondják... Hajrá! Ne gondolkozzatok mert az fárasztó! Jó homokozást kívánunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!