A nők,vagy a férfiak fogadják el könnyebben a párjuk gyerekét?
Én úgy vettem észre, hogy a férfiak könnyebben elfogadják a párjuk gyerekét. Mondom ezt nőként. Nagyon sokszor szégyellem magam a többi nőtárs helyett is, olyan aljas és féltékeny módon tudnak viselkedni..
Az én szüleim ugyancsak elváltak. Apa másodjára is megnősült, nemrég azonban elvált. A második feleséggel eleinte szimpatizáltam, normális, barátságos nőnek tűnt. Egy idő után azonban kimutatta a foga fehérjét, engem és a húgomat ki akart túrni. Elvárta volna, hogy Apa minden pénzt az ő három gyerekére fordítson (a nő már kétszer volt férjezett, mielőtt megismerte Apát, a 3 gyerek 2 apától született), bennünket pedig ne támogasson, segítsen egy petákkal sem.
Anyukám a második házasságát tapossa. Szerelmes lett egy másik férfiba, ezért mentek szét a szüleim. A párja kisfiát azonban nem bírja elviselni, egyenesen gyűlöli, mert a mostani párjának az exe egy félcigány nő, ő szülte a fiút. A nő egy darabig vissza akarta szerezni a párját, nem akarta, hogy a gyermek csonka családban nőjön fel, emellett anyukámat is átkozta hangosan az utcán. Anyukám elérte, hogy a férfi lepattintsa a gyereket, kb. 1 éve nem is találkoztak egymással. A jelenlegi férje viszont elfogadott minket.
Szerintem ez nagyon nem korrekt édesanyám részéről, biztos, hogy ez a viselkedés idővel konfliktust fog szülni, bár ne legyen igazam.
24/N
A férfiak, ez nem kérdés!!!
Tapasztaltam.Apám elfogadta a nője gyerekeit, a nője tönkre akart tenni engem, és állandóan ellenem hergelte apámat.
Még annyit fűznék hozzá a 41-es válaszhoz, hogy nagyon sok esetben nem tudom megérteni az embereket.
Elválnak, még akkor is, ha a házasság javítható lenne, aztán panaszkodnak, hogy a 2., 3. házasság vagy élettársi kapcsolat sem az igazi, plusz a párjuk gyerekét nem szívlelik. Ha olyan férfibe habarodik bele az ember, akinek gyerekei vannak, nem várhatja el, hogy a férfi mellőzze a gyerekeit! Bezzeg nagyon sok nő azt várja, hogy a gyerekét, gyerekeit ajnározza az új férfi, még akkor is, ha a vérszerinti apuka segíti, támogatja a lurkókat. Ugyanez vonatkozik nőkre is. Aki nem bírja elviselni a gyerekeket, az válasszon független, egyedülálló embert, de ne akarjon éket verni a partner és a gyerek, gyerekek közé! Ha szerelmes leszek egy olyan emberbe, aki már élt házasságban, és gyerekei születtek, a csemetéket kutya kötelességem elfogadni.
24/N
Szerintem már az abnormális, hogy egy 8 évest fürdetni kell. Miafasz???
Nem 8 hónapos, hanem iskolás! Semmi szüksége az apjára zuhanyzás közben, egy számára alig ismert nő társaságára meg pláne.
Természetesen ha épp megsérült vagy fogyatékos a gyerek, akkor nem szóltam, de gondolom, azt leírtad volna.
"mivel nem szólhat rá"
Így eleve nem lehet...
"A párja mondta neki,hogy pedig lehetnének benne anyai ösztönök,mégha nincs is gyermeke,így hogy fog elbírni a sajátjával."
Aki ilyeneket mondana, attól meg menekülnék...
Őszinte leszek.
Én egyedül nevelem a fiam (nő vagyok) de meggondolnám kezdek e gyerekes férfival.
Nem a gyerekkel van gondom. A fiam apjának volt már gyereke mikor összejöttünk, szerettem a kisfiút (bár nagyon ritkán láttam). De az exfeleség állandó kavarása nem hiányzik.
Én teljesen az apja nélkül nevelem a fiam, nincs semmi kontaktom az exemmel.
Nyilván ha egy férfi egyedül neveli a gyerekét és ugyanígy nincs semmi kontakt a volt asszonnyal, azzal semmi bajom nem lenne, de valljuk be az ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!