Hogyan fogadjam el könnyebben, hogy nem lehet több gyermekem?
Régebben mindig 3 gyermeket szerettem voln. Aztán anyagi dolgok miatt úgy döntöttünk a volt párommal, hogy legyen 2. Vele nem sikerült teherbe esnem, illetve a kapcsolat vége felé már nem is akartam (titokban fogamzásgátlót szedtem).
Az új párommal úgy ismerkedtünk meg, hogy neki már van két lánya. Már a kapcsolat elején megbeszéltük a gyerekvállalást, abban maradtunk, hogy egy gyermekünk lesz, mert anyagilag nem tudunk többet vállalni, sokba kerül a két lány is. Én ezt el is fogadtam. Azóta mar Megszületett a fiúnk, aki 4 hónapos most. Már a terhesség alatt sokszor gondoltam rá, hogy szeretném még átélni a terhességet újra. Amióta pedig Megszületett azóta sokszor bánt a gondolat, hogy többet nem lehet ilyen pici babám, nagyon szeretek babázni, imádom, hogy anyuka vagyok, sokkal jobb, mint gondoltam. Nehéz félre tenni az érzést, ehhez kérnék segítséget. Páromat nagyon szeretem, csak vele tudom elképzelni az életem, és szeretem hogy boldog velem. Ezért is akarom valahogy lezárni magamban a vágyat még egy gyerekért.
Hogyan lehet athangolni az agyam egy gyerekre?
én nem mondanék le róla.
bejelnettném magam vagy 220 bruttóra, azzal a tgyás 140 körül van gyed családival olyan 70 és után lehet menni dolgozni
az anyai ösztönre mindig hallgatni kell.
önző párod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!