A nők,vagy a férfiak fogadják el könnyebben a párjuk gyerekét?
A két helyzet más. Még manapság is többségében az anyánál van elhelyezve a gyerek. Tehát átlagosan az van, hogy a gyerekes nőnél a gyerek állandó, a gyerekes férfinál meg változó.
Nekem könnyebb bárkit megszokni, ha mindig ott van, mintha csak "vendégként" megjelenik bizonyos időkre. De mindenki más.
Ez tényleg baromi egyénfüggő, nem lehet általánosítani. Nőből vagyok, gyerekkel(elváltam). Gyerekes pasim volt a válásom után 6 évig. Nem szeretném ha félreértenétek,(még véletlenül sem magamat akarom magasztalni) de én voltam aki az apa-fia kapcsolatot "erőltette"-erősítette. A fia a "válásunk" után 10 évvel is ír nekem ünnepekor. Nagyon szerettük-szeretjük egymást. Az apja viszont a lányomat sajátjaként szerette. De férjhez mentem azóta és a férjem (neki nincs saját gyereke:) ) a lányomat is sajátjaként kezeli-szereti. Mindent megtenne érte.
Szóval kérdező: nincs olyan, hogy a nők vagy a férfiak fogadják el könnyebben a párjuk gyermekét. Teljes mértékben egyénfüggő.
37
Szegény lánynak nem lehet könnyű, hogy pár évente új apukája van.
"Nekem könnyebb bárkit megszokni, ha mindig ott van, mintha csak "vendégként" megjelenik bizonyos időkre. De mindenki más."
34-es, ez elméletben így igaz, és én is ebben bíztam. Özvegy férfihez mentem, de még két olyan szemét kölyköt, mint akik neki voltak, nem hordott hátán a föld. Két év után váltunk, pedig imádtuk egymást, kémia is megvolt, de nekem nem fért bele, és ez lakva derült ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!