Magamra maradtam? Nagyszülőt ápoltam aki meghalt 3 hónapja. Családdal nem vagyok jóban. Én voltam vele mindig.. Most egyedül érzem magam. Rokonoknál annyi volt a köszönöm hogy kaptam egy puszik és azt hogy kösz hogy vele voltál. többi lent.
Nem értem azokat, akik így nekiestek a kérdezőnek. 24 éves, szinte gyerek még! Miért kell így leb.szni? Egy ennyi idős gyereknek johogy szüksége van a szerető közegre, szerintem nektek is szükségetek van rá.
Kérdező nagyon sajnálom, amin átmentél,elhiszem, hogy uresseg van benned és fájdalom. De ne add fel, leszel te még boldog, csak keress valamit, ami értelmet ad a napjaidnak. Van állatod? Lehet az segítene és tőle kapnal is szeretetet. Egy pár sem ártana, akire tamaszkodhatsz. Sajnos borzasztó lehet család nélkül, de muszáj lesz kialakítanod most egy saját eletet, amiben biztonságban érzed magad és találni vmi közeget, ahol kapsz egy kis szeretetet. Mindenki kerül néha padlóra, sokan még kevesebbtől is osszeroppannak, úgyhogy ne érezd magad gyengének. Kitartás!!!
Én nem tudom, hogy te melyik vagy, de ha a 22-es, akkor tanuld meg, hogy aki a válaszát a többi válaszadó lecseszésével kezdi, az ne számítson magas pontszámra! Utána meg még reklamálni is,...na ezt nem szokták szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!