Lenéznek mert óvodásnak hisznek 24 évesen?
Szülő testvérének a családjáról van szó.
Az ő gyereke már egyetem alatt dolgozott, én nem. Jelenleg munkakeresés alatt vagyok.
Tény, hogy anyukám elkényeztet, mert egyke vagyok és a mindene. De szerinem sok férfit aki 40 éves is el van kényeztetve. Lényeg, hogy úgy érzem kis pisisnek néznek de nem nagyon értem miért. Az IQ/EQ nem függ össze azzal, hogy nem éltem meg meg olyan dolgokat amit az átlag. Sőt, mindig is érettebb voltam a korombelieknél.
De ők pont máshogy gondolják, ami eléggé idegesít mert ez kihat a kapcsolatunkra. Velem nem nagyon kommunikálnak ha van valami komolyabb dolog. Sőt, mostanában csak ha muszáj szinte. Engem sosem hívnak fel. Úgy érzem egyáltalán nem ismernek.
Rossz érzés velük lenni így, múltkor direkt kivertem a balhét mert már elegem volt, és nagyon jól esett, hogy 3 hónapig nem beszéltünk. Fellélegeztem. Aztán persze léptem, mert csak család.
De ennek ìgy mi értelme?
24 évesen itt durcizol mert nem tisztelnek
hát nem csodálom...
Szerintem szükséged lenne egy minimális önreflexióra.
Azok alapján amit leírtál, teljesen igazuk van, infantilis a történet.
Egykorúak vagyunk egyébként.
Csak kíváncsiságból (de lehet segít megérteni a kontextust és segíthet hasznos tanácsod kapnod), milyen szakon végeztél, és milyen munkát keresel?
Segítet megérteni a kontextust, mert egy teljesen komoly szak, amivel szép karrier áll előtted, ilyen háttérrel komolyabban vehetnék az embert.
Arra gondolok, hogy én sajnos találkoztam már azzal rokonságban, hogy kevésbé vesznek valakit komolyan, mert olyan szakra jár, ami kevésbé elfogadott, gondolok én turizmusra vagy valamilyen képzőművészeti képzésre.
Ez csak megerősíti azt a gyanút, hogy néha tényleg adhatsz okot arra, hogy gyerekesnek tartsanak. Ettől függetlenül nem lehet így viselkedni senkivel, és sajnálom hogy ennek ki vagy téve, de mint problémát, érdemes lenne megvizsgálni, lehet csak jót akarnak Ők is, csak nem érzed a személyes érintettség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!