Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiú lány barátáság, miért...

Fiú lány barátáság, miért féltékenyek a nők a lány barátra?

Figyelt kérdés

A történet röviden, egy kérdésre adót válaszomban szerepelt és gondolkodtam el rajta hogy vajon erről a szituációról ki mit gondol, és hogy lányok ti miképpen kezelnétek ha a párotoknak lenne egy ilyen barátja:

Van egy nagyon jó barátom aki lány én meg fiú vagyok. Még nem volt olyan barátnőm aki ne lett volna féltékeny rá, mert, hogy többször előfordult hogy csak ketten elmentünk egy pár napra, vagy hogy ha találkozunk akkor hecceljük egymást nagyon sokat, vagy meg csikizni vagy bármi tehát ilyen értelembe vett testi kapcsolat is van. (Csak a piszkálódás / hülyéskedés szinten, ezen felül írtunk egymásnak olyan sms-t, hogy pl. szeretlek, hiányzol stb. , de csak játék szinten)Kívülről sokan gondolták, hogy van köztünk valami, de soha semmi nem volt ennél több, de ezt egy nő se szerette, akarta felfogni, hogy csak barát és, hogy ha az elmúlt 3 évben is csak az volt, akkor most se fog megváltozni. Így én is rászoktam arra, hogy sose mondtam el, ha vele találkoztam, mert annak mindig hiszti balhé lett a vége.

A történethez hozzá tartozik, hogy minden egyes barátnőmnek bemutattam szerveztünk olyan programot ahol ő a barátjával én a barátnőmmel közösen elmentünk stb. De mindig féltékenység a vége és így inkább látszólag megszakítottam vele a kapcsolatot, a jelenlegi párom is úgy tudja, hogy éppen össze vagyunk veszve de ettől függetlenül nem és ugyan úgy sokat találkozunk.

F26

2010. szept. 6. 00:17
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Tényleg jó hallani hogy ez nem jelent mindennőnél problémát lehet hogy én voltam edig csak peches.

Azt hiszem, hogy ennek a kapcsolatnak itt a vége, egész reggel végig vitatkoztuk, közölte hogy ő biztos nem számít semmit nekem, illetőleg hogy én mekkora hülye vagyok. Na mind1, így jártam. Kösszönöm a tanácsokat.

2010. szept. 8. 14:05
 32/41 anonim ***** válasza:

Azért féltékeny a barátnőd, mert érzik, hogy a barát lány "vonzóbb" számodra. Gondolom vagányabb, lazább stílusú.

Én példám: hasonló kapcsolat mint neked ezzel a lány baráttal végeredménye: 7 éve a férjem, 2 gyermeket nevelünk (szeretnénk még egy bébit) és annyira egyre jár még mindig az agyunk, hogy az valami hihetetlen. Azóta tudom, hogy nincs igaz barátság a 2 nem között.

Akik voltak fiú barátok azok nem voltak igazi barátságok és vége is szakadtak a kapcsolatoknak.

A férjemmel meg 14 éves korunk óta ismerjük egymást és 22 voltam, mikor házasság lett a vége. 1 hét alatt összeköltöztünk... na ezért féltékenyek a barátnőid a csajra.

29/N

2010. szept. 8. 14:32
 33/41 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

Gratulálok, jó néha olyan házzaságról is hallani ami tőkéletesen müködik. Kívánom hogy legyen mindig így :)

Am. pedig én jelenelg kizártnak érzem hogy bármi is lesz valaha "olyan értelemben" köztünk, merth ogy részermről és legjobbtudomásom szerint a lány részéről sincs különösebb fizikai vonzalom anélkül pedig én elképzelhetelen tartom a dolgot. :)

Másrészről, lehet hogy tényleg önbizalom hiányban szenved vagy én nem tudom, mitől, mert okot soha nem adtam rá neki.

Írtátok, hogy fordított esetben hogy ha barátnőmnek lenne fiú barátja akkor, hogy reagállnék rá. Valószínűleg semmi extra hogy ha azt állítják hogy csak barátok és valóban régotta isemrik egymást akkor most miért ne. Ha meg akkarna csalni nem hiszem egy hogy a saját jó barátjával tenné ezt, egyszerűbb egy idegen emberrel akivel utána nincs bonyodalom szerintem legalább is (Nem-nem tapasztalat alapján mondom csak elmélet)

2010. szept. 8. 15:31
 34/41 anonim ***** válasza:

Hát én is az utolsó válaszoló véleményét osztom.

Nekem is az ugyan ilyen jellegű barátságomból van mára 6 éves TÖKÉLETES párkapcsolatom.

Pedig annyira küzdöttem az érzéseim ellen, hogy ezt a barátságot el ne rontsuk azzal, hogy járunk, aztán szakítunk (sosem voltam egy kitartó típus - előtte max 1-2 hónapig tartottak a kapcsolataim).

Ha valaki ilyet lát, mint a mi esetünk is, az nehezen fogja elhinni, hogy van fiú-lány/férfi-nő között igazi CSAK barátság, mert hát a mienk is az volt . . .

2010. szept. 8. 21:12
 35/41 A kérdező kommentje:
Értem. Hát hogy ha az lesz a vége, hogy lesz egy TŐKÉLETES kapcsolatom, akkor azért mint probléma túl élhető lenne. De mint írtam ennek az esélye jeleneleg nulla, de ezzek útán kitudja mithozz a jövö. Az általatok írttak alapján a "legrosszabb" dolog egy TŐKÉLETES kapcsolat, akkor nincs mitől tartsak. :)
2010. szept. 9. 03:59
 36/41 anonim ***** válasza:

29/N vagyok

A legrosszabb ami történhet egy nagyon jó kapcsolat. Utánam is írta valaki hogy így járt mint mi. Nyugi én sem gondoltam volna soha életemben, hogy ez megtörténhet. Lehet a haver barátnő is azt gondolja mint te, hogy tuti nem akarsz tőle semmit...stb.

Ilyen esetben kell sodródni az árral :)

2010. szept. 10. 15:58
 37/41 anonim válasza:

Férfi és Nő között nincs barátság!

Valamelyik többet akar,csak nem vallja be.

Mondjuk barátnőmnek lenne ilyen fiú "barátja",szétverném a fejét úgy,hogy még azt is a mentő vinné aki felsegíti.

Így remélhetőleg megszakadna a "barátság".

2012. aug. 20. 22:21
 38/41 anonim válasza:

nagyon egyszerű :D női szemmel az első kérdésem ez: a fiu haverjaidat is csikized meg hasonlók? :D

nem? mért, mert leb***znak? mért b***znának le, hisz csak barátok vagytok.. nem? :D

ugyan ez.

2012. szept. 16. 22:48
 39/41 anonim válasza:

a másik meg, ahhoz képest, hogy nem akarsz tőle semmit, már jó pár lányt "feláldoztál" érte. :D

én lány vagyok, több as fiu barátom, de ez abban merül ki, hogy bármi van én ott vagyok. nem abban, hogy olyanokat beszélünk h szeretlek blabla.. :D

2012. szept. 16. 22:50
 40/41 A kérdező kommentje:

Fúúú de régi kérdésem no sebaj, azért reagálok a "friss" dolgokra is:

"08-20 22:21"

LOL drága barátom, te nagyon erős vagy, csak ne, hogy egyszer meglepődjél. :)) Volt régen szerencsém ilyen nagyon erős "pasikhoz", szar dolog mikor odamész valakihez, hogy most "szarrá" verem a g*cit és utána te ülsz a földön. És ne hidd hogy ilyen esetben melletted állna ki a csaj.

lady liliom:

Hehe, hát a fiú barátaimmal valóban nem tennék, ilyet.

Az meg hogy ott vagy nekik ha kell számomra ekvivalens azzal, hogy szereted őket. Más kérdés, hogy nem mondod, de így van.

Am. pedig igen, azóta is volt egy pár "feláldozható" barátnőm.

Nagyon kis betűvel és off-ként jegyezném meg, hogy a 1 éve mindketten szakítás után voltunk és akkor kicsit össze gabalyodtak a dolgok és azóta is tartanak.(:)) De erre 2010-ben még nagyon sok szempontból nem volt esély, és nem is volt rá hajlam.

(És valóban mint régen írták sokan, egyenlőre tényleg egy tökéletes álapot )

2012. okt. 13. 02:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!