Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiú lány barátáság, miért...

Fiú lány barátáság, miért féltékenyek a nők a lány barátra?

Figyelt kérdés

A történet röviden, egy kérdésre adót válaszomban szerepelt és gondolkodtam el rajta hogy vajon erről a szituációról ki mit gondol, és hogy lányok ti miképpen kezelnétek ha a párotoknak lenne egy ilyen barátja:

Van egy nagyon jó barátom aki lány én meg fiú vagyok. Még nem volt olyan barátnőm aki ne lett volna féltékeny rá, mert, hogy többször előfordult hogy csak ketten elmentünk egy pár napra, vagy hogy ha találkozunk akkor hecceljük egymást nagyon sokat, vagy meg csikizni vagy bármi tehát ilyen értelembe vett testi kapcsolat is van. (Csak a piszkálódás / hülyéskedés szinten, ezen felül írtunk egymásnak olyan sms-t, hogy pl. szeretlek, hiányzol stb. , de csak játék szinten)Kívülről sokan gondolták, hogy van köztünk valami, de soha semmi nem volt ennél több, de ezt egy nő se szerette, akarta felfogni, hogy csak barát és, hogy ha az elmúlt 3 évben is csak az volt, akkor most se fog megváltozni. Így én is rászoktam arra, hogy sose mondtam el, ha vele találkoztam, mert annak mindig hiszti balhé lett a vége.

A történethez hozzá tartozik, hogy minden egyes barátnőmnek bemutattam szerveztünk olyan programot ahol ő a barátjával én a barátnőmmel közösen elmentünk stb. De mindig féltékenység a vége és így inkább látszólag megszakítottam vele a kapcsolatot, a jelenlegi párom is úgy tudja, hogy éppen össze vagyunk veszve de ettől függetlenül nem és ugyan úgy sokat találkozunk.

F26

2010. szept. 6. 00:17
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

Na, közben elmondtam a barátnőmnek mindent, hogy nem vesztünk össze és hogy nem akkarok hazugságbban élni, ez van.

Oriási balhé és hiszti, hogy én hazudok én biztos meg csalom és a tőbbi most itt tart a dolog. :-) Lehet hogy a következő kérdésem az lesz hogy hol tallálok olcsó albérletet.

2010. szept. 8. 00:03
 22/41 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy minden barátnőddel így lenne.

Én a másik oldalról voltam ugyanilyen szituban volt egy nagyon jó fiú barátom. (és nem azért nem vagyunk már olyan jó barátok mert különboző neműek vagyunk) Neki volt olyan barátnője aki féltékeny volt és szóba se állt velem, de olyan is akivel nagyon jóba voltunk, mert rögtön látta milyen jó barátok vagyunk és alapból ezért kedves volt meg volt elég önbizalma ahhoz, hogy ne féltékenykedjen.

Kevés olyan barátja van az embernek akinek megmondja hogy szereti, és ez szerintem sokat ér.

Ja és nyilván a szex nem, de szerintem az ölelgetés hülyéskedés simán belefér.

2010. szept. 8. 07:31
 23/41 anonim ***** válasza:

Az én legjobb barátom is fiú. Ha hiszitek ha nem soha nem dugott meg. Sőt. Meg sem próbálta. Sőt a maga hülye módján közölte, hogy csonti vagyok neki, nem az esete. Nagyon szeretjük egymást, én rá bármiben bármikor számíthatok. Ha van párkapcsolatom mindig közlöm, hogy ne kényszerítsen választásra , mert a barátomat fogom választani (Tehát a legjobb barát barátomat ) Ezt is szokta közölni az aktuális nőjeivel. A barátnői közül eddig csak néhány volt veszettül féltékeny, a többi normálisan viselte.

De egyébként azért féltékenyek , mert sejtik, hogy nem csak ők az elsők az életedben, és félnek, hogy tuti csalod őket vele :))) PEdig nem, de hát általába nem lehet őket meggyőzni :D

2010. szept. 8. 07:45
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Még annyit, hogy szerintem a barátság többet ér. Sajnálom, hogy hisztériázik a párod, rossz ötlet volt a hazudozás de most már mindegy. Szerintem ne hagyd magad zsarolni, egy intelligens nő tudja kezelni, hogy neked lány a legjobb barátod. De egyébként neked kell mérlegelni, hogy mennyire fontos neked a párod. Csak még egy aprócska gondolod. Ha most hisztizik a párod és érzelmileg zsarol, akkor máskor is fog, amikor egy másféle problémát kell megoldani. Biztos akarod ezt?
2010. szept. 8. 07:48
 25/41 anonim ***** válasza:
És nem szabad nem elmondani a barátnőknek, hogy a barátoddal találkozol, akkor érthető hogy féltékenykednek ha nem vagy őszinte. Te is féltékeny lennél, ha egy pasival találkozna és nem szólna róla, vagy hazudna.
2010. szept. 8. 08:36
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én álltam már a másik oldalon, a páromnak volt egy ilyen jó "barátja"...már fél éve voltunk együtt mikor a csajszi jött és megölelte az utcán, engem észre sem vett. Még utána haza is kísértük a lányt, egy szót nem szóltam. Tudtam, hogy a párom nem szerelmes a csajsziba, viszont azt is sejtettem, hogy a csajszi igen a páromba. Bármennyire is türelmes voltam, egy idő után sok volt nekem, hogy a csajszitól lassan több üzenete van, ha összeveszünk, ő az első aki mindent tud stb...de a döntő dolog nem ez volt hanem egy sms, hogy "köszönöm, hogy vagy nekem, szeretlek!" Ez kicsit sok egy baráttól. Ekkor azt mondtam, hogy ha még egyszer meglátok egy sms-t vagy ha találkoznak vagy bármi akkor fel is út le is út...mondtam, hogy még meg sem haragszom, ha neki ez a "barátság" fontosabb akkor oké, de én nem leszek marionettbábú, akiből hülyét csinálnak. Abban a percben átgondolta a dolgokat, belátta, hogy sok amit csinálnak és nem fair velem szemben. Azóta már eltelt több mint 3 év és nem beszélnek. Szó-szó nem hiányzik a páromnak, de a csaj se lett magányában depressziós...

(Mondanom sem kell, hogy az én fiú barátaimra mindig féltékeny volt a párom, pedig nem írtak ilyeneket stb)

Szerintem az ilyen "barátságok" (bocs, hogy idézőjelezek, de nem hiszek bennük) véget érnek amint a másiknak lesz egy komoly kapcsolata, mert abba igy nem fér bele, pláne ha kettesben töltötök sok időt, sms-eztek, hogy szeretitek egymást és társai. Szerintem kevés lány van aki ezt megtűri, ha féltékeny, ha nem...

2010. szept. 8. 09:30
 27/41 anonim ***** válasza:

fiú-lány igaz barátság nincs, haverság lehet de olyan hogy megosztják egymásnak a gondjukat,közös programokat csinálnak mint a lány-lány vagy fiú-fiú barátok olyan nincs. az egyik előbb-utóbb úgyis többet akar. a környezetemben is ez volt. a csaj váltig hangoztatta hogy nem lesz semmi közte meg egy fiú között, csak haverok stb. most együtt vannak...szóval erről ennyit.

én se viselném el ha a pasim mellett lenne egy másik csaj, aki "csak" barát.

2010. szept. 8. 11:01
 28/41 anonim ***** válasza:
ÉN nem bizonygatom , hogy van, egyszerűen csak állítom, hogy van. Utolsó kettő tehát fals dolgot állít. Van igazi barátság. Ennyi.
2010. szept. 8. 11:25
 29/41 anonim ***** válasza:
47%

Képzeld el, hogy a földre leszállnak a marslakók. kiderül, hogy ellenállhatatlan vonzalmat éreznek a bal füled iránt. Szinte minden földi férfi mellé csapódik egy marslakó, akitől bármit lehet kérni és teljesíti és semmit sem kell érte csinálni, csak hagyni, hogy az agyukkal bizsergessék a bal füledet, ami tulajdonképpen nem is rossz érzés.

Neked is van egy ilyen kívánság teljesítő marslakód, aki nem is tudja, hogy igazából mi vonzza hozzád, csak azt tudja, hogy neki bizsergetni kell a bal füledet.

Te teljesen megszokod a kis engedelmes marslakódat, ám ekkor a te fiú barátod elkezd barátkozni a te marslakóddal és te látod ám a kis marslakó szemén, hogy neki a barátod bal füle is tetszik, és még nem is tud róla, a kis lüke, de te látod rajta.

Hagynád, hogy csak úgy elvegye a te kis marslakódat, aki szegény úgyse tud ellenállni a bizsergetési kényszerének?

2010. szept. 8. 11:51
 30/41 anonim ***** válasza:

Van fiú-lány barátság és ebben biztos vagyok. Persze lehet, hogy csak felnőtt embereknél működik.

Abból a szempontból meg, hogy túl sokat vagy a barát barátoddal, vagy éppen túl keveset a pasid vagy a családod miatt nincs különbség hogy azonos vagy ellentétes nemű az illető.

2010. szept. 8. 11:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!