Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelenlegi párom gyerekeivel...

Jelenlegi párom gyerekeivel való megismerkedés de bele szól a volt ex?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Megpróbálok rövid lenni de nagyon komplikált a téma.

Van egy párom akivel egy éve vagyunk együtt.Volt kapcsolatunkból vannak gyerekek.Nekem 17 éves kapcsolatomból van két lány, neki egy nevelt lánya és 10 éves kapcsolatából egy saját.Az én lányaimat ismeri már viszont az ő részéről még nem történt meg a velem való ismerkedés mert hogy a gyerekek lelki állapota címszóval.Én tudom kik a lányai csak ők nem ismernek engem.Nos ez felmerült hogy már ideje lenne megismerkedni főleg hogy közös albérlet lett.A volt párját ismerem, régen jóban voltunk bár most sem vagyunk rosszban, köszönünk egymásnak.A volt párjának lett egy pasija, rá kb fél évre szakításuk után jöttünk össze.Most hogy ismerkedés lenne azt mondta a párom hogy a volt párja szeretne velem beszélni mint anya az anyával de én még ilyenről nem hallottam.Én is anya vagyok és régen erről sokat beszélgettünk, mármint a gyerekekről, ismejük egymást annyira hogy ne okozzunk egymásnak bármi rosszat mert mind ketten élünk halunk a gyerekeinkért.Amikor a párom annak idején összejöttek a csajnak már volt egy 2 éves lánya.Ott sem volt olyan hogy a 2 éves kislány apja felkeresse a mostani párom és elmagyarázza hogy hogyan is kellene csinálnia.Állítólag azt szeretné elmondani hogy ne édesgessem magamhoz a lányait és ne legyen ütyü pütyü..szó szerint de ahogy már leírtam ismerjük ilyen téren egymást és nem érzem azt hogy nekem bele kellene mennem egy ilyenbe főleg hogy nagyon sokszor keresztbe teszi a nagynehezen egy hónapban eltöltött egy hétvégénket is.Szerintetek hogy álljak ehhez a dologhoz?!Üljek le vele mint egy szerencsétlen aki tudja mi a dolga és hallgassam meg a kívánságait amit direkt csinál?!Vagy mondjam meg a páromnak hogy beszéljék meg és adja át az a kéréseket?!Vagy mit tegyek?Az én volt párom sem ment oda a jelenlegihez hogy figyelj már ezt így kell csinálni.Ez csak egy rövid kis történet az egészből.Bármi kérdésetek van szívesen válaszolok.

2021. dec. 3. 23:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
80%

14 Gondolod apuának annyi esze van hogy ezt így nem tálalja hogy ÚJ anyuka.

Nem hiném. Ha késöbb együtt maradnak(az új nő kibírja az ex szekatúráját nem tudja öket szétszedni) és elveszi őt max majd azt mondja a feleségem.Jelen pillanatban a barátom amiből sok is lehet

Nem fog ez álltal sérülni a gyerek föként azért mert nem êl velük.

2021. dec. 5. 10:03
 22/27 anonim ***** válasza:
20%

Ne hadj magad ő általa megalázni.Kinek érzi magát hogy le akar ültetni beszélgetni?

Mi megbeszélni valója van veled.

Ne engedd fejetekre nőjön irányítson.

A gyerekeket az apjuk ismeri abban a rövid időben míg nálatok vannak ő szava mérvadó te csak segítsd hogy ha kel

Nem akarsz az anyuka lenni hisz az örökre az ex marad ami így helyes.

Ha hadják lehetsz majd egy jó barát akire szintén számíthatnak

Az viszont a nevedben is elútasítandó amít írnak(dugó partner1év után)Némely ember átélésből alpári stílusú tud lenni.

Lényeg ne engedd hogy a úrnöd és a parancsolótok legyen az ex.

Majd az apa eldönti hogy akarja veled és a gyerekeivel eltölteni az időt ês hogy neked milyen szerepet szán az életében.Ehez az exnek semmi köze.!

2021. dec. 6. 15:46
 23/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Kérdező vagyok!Ennél rosszabb nem is lehetne a helyzet.Bekoltoztunk az új lakásba ami sokkal nagyobb mint volt hogy a gyerekeknek jó legyen.Eltervezte a párom hogy akkor beszél az Exel hogy akkor legyen meg az ismerkedés.Lett szólva neki hogy új lakás van ahol bőven elferunk ha úgy alakul hogy ott alszanak a gyerekek.Parom kedvéért én írtam rá az extra hogy beszéljük meg.Akkora bomba robbant hogy mi az hogy én hamarabb beköltöztek az új lakásba mint a gyerekek!Erre a páromat letiltotta és közölte vele hogy soha többet nem láthatja a gyerekeit és mai nap folyamán mondja meg a 12 és 4 éves gyereknek hogy apa miért hagyja el őket!Nagyon sokat vigyáz a gyerekekre mert nincs más aki hajnal 3:30-kor felkel hogy menjen a gyerekekhez hogy az ex el tudjon indulni dolgozni délelőttre.Olyankor már nem tud vissza aludni mert lassan kelteni kell őket oviba suliba.Ha délutános az ex akkor munka után megy a párom a gyerekekért és addig van velük plusz tanulnak és főz mellette amíg az ex haza nem ér.Igy hozzám haza 11-kor ér.Ez megy egy éve Ha csettint az ex hogy bulizni menne a párom megy a gyerekekhez.
2021. dec. 9. 19:51
 24/27 anonim ***** válasza:
87%

Hát így már egészen más a képlet, ezeket a dolgokat eddig kihagytad a leírásból.

Ebben az esetben én biztos nem költöztem volna össze ezzel a pasival. Többet van a múltjában mint a jelenében, ez így nem halad semerre.

2021. dec. 9. 19:59
 25/27 anonim ***** válasza:
63%

Ez a fent leírtak álltalános problêmák az ex felesêgekkel.

Még akkor is ha felnött gyerekek vannak

Szeretnének csettingetni.

Pont azért hogy a múltjában ragadjon.

Itt is rafkos az ex a gyerekeket nem engedi a te közeledbe mert akkor többet lehetnétek együtt a gyerekekel és a pároddal és ő kiesnek a pikszisből.

Itt apuka vagy határozottan fellép vagy te tűrsz vagy mindenki külön folytatja az útját.

Ami az ex diadala lenne!A lakást a párod vette vagy közös?Van joga egyáltalán füstőlögni hogy beköltöztél?

A látogatást nem tilthatják meg az apának ha nem engedi bíróságra kel menjen az apa

A válásnál volt egy végzés ami az ex feleségét is ugyan úgy kötelezi mint az apát.

2021. dec. 10. 08:56
 26/27 A kérdező kommentje:
Közös lakás.
2021. dec. 10. 13:07
 27/27 anonim ***** válasza:
83%

Ebben az esetben mi a fészkes fene jutott ennek a hatalommániásnak az eszébe A te tulajdonodba akkor költözöl amikor akarsz.Neki joga ebbe beleszólni nincs Abba sem hogy az ex férje veled közös vagyont létesített

Itt lenne az ideje ha a párod az exének elmagyarázná hol a helye!

Azzal meg hogy a gyerekekkel zsarolja magát minősíti

Álljon a sarkára a látogatást nem tilthatja meg.

Sőt ha tovább okoskodik lehet kérni egy újabb gyerekelhelyezést.Itt írtad a párod látja el gyakorlatilag a gyerekeket.Mi lessz az exel ha az apukát elűzi?Ki főz majd?Mert jelenleg a gyerekekre hivatkozva és ő álltaluk van egy bejárónője.

Így telyesen világos miért akar elűzni a ex férje életéből!

2021. dec. 10. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!