Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelenlegi párom gyerekeivel...

Jelenlegi párom gyerekeivel való megismerkedés de bele szól a volt ex?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Megpróbálok rövid lenni de nagyon komplikált a téma.

Van egy párom akivel egy éve vagyunk együtt.Volt kapcsolatunkból vannak gyerekek.Nekem 17 éves kapcsolatomból van két lány, neki egy nevelt lánya és 10 éves kapcsolatából egy saját.Az én lányaimat ismeri már viszont az ő részéről még nem történt meg a velem való ismerkedés mert hogy a gyerekek lelki állapota címszóval.Én tudom kik a lányai csak ők nem ismernek engem.Nos ez felmerült hogy már ideje lenne megismerkedni főleg hogy közös albérlet lett.A volt párját ismerem, régen jóban voltunk bár most sem vagyunk rosszban, köszönünk egymásnak.A volt párjának lett egy pasija, rá kb fél évre szakításuk után jöttünk össze.Most hogy ismerkedés lenne azt mondta a párom hogy a volt párja szeretne velem beszélni mint anya az anyával de én még ilyenről nem hallottam.Én is anya vagyok és régen erről sokat beszélgettünk, mármint a gyerekekről, ismejük egymást annyira hogy ne okozzunk egymásnak bármi rosszat mert mind ketten élünk halunk a gyerekeinkért.Amikor a párom annak idején összejöttek a csajnak már volt egy 2 éves lánya.Ott sem volt olyan hogy a 2 éves kislány apja felkeresse a mostani párom és elmagyarázza hogy hogyan is kellene csinálnia.Állítólag azt szeretné elmondani hogy ne édesgessem magamhoz a lányait és ne legyen ütyü pütyü..szó szerint de ahogy már leírtam ismerjük ilyen téren egymást és nem érzem azt hogy nekem bele kellene mennem egy ilyenbe főleg hogy nagyon sokszor keresztbe teszi a nagynehezen egy hónapban eltöltött egy hétvégénket is.Szerintetek hogy álljak ehhez a dologhoz?!Üljek le vele mint egy szerencsétlen aki tudja mi a dolga és hallgassam meg a kívánságait amit direkt csinál?!Vagy mondjam meg a páromnak hogy beszéljék meg és adja át az a kéréseket?!Vagy mit tegyek?Az én volt párom sem ment oda a jelenlegihez hogy figyelj már ezt így kell csinálni.Ez csak egy rövid kis történet az egészből.Bármi kérdésetek van szívesen válaszolok.

2021. dec. 3. 23:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
25%

Csabdába akar

csalni!

Legyünk jóban a gyerekre hívatkozva

Így lehet manipulálni a saját hasznára irányítani hatalmat gyakorolni az ex és a te életedre.

Kvázi azt teszítek amit én akarok a hatalom a gyerekem keresztül az enyém

Így is manipulálják a gyereket felhasználják hogy az Ő érdekük ki legyen szolgálva!

Ha nem teszed amít mond megássa a kapcsolatodat.

Nagyon vigyàzz vele ha szereted a párod sajnos tapasztalatból beszélek

Akkor lássam az exet mikor a hátam közepét!!!

2021. dec. 4. 07:48
 12/27 anonim ***** válasza:
95%

Én előzőleg nem ismertem a férjem első feleségét, 3 éve elváltak, amikor én a férjemmel megismerkedtem.

Semmilyen közös megbeszélésre nem invitált a volt feleség, kettőjük között megbeszélt, tehát nem bíróság által megítélt láthatás volt.

Viszont attól a perctől kezdve, hogy mi összeházasodtunk, a volt feleség engem hívott telefonon, ha a láthatással kapcsolatban változás volt valamiért. (Betegség, vagy neki valami program, stb)

Ilyenkor elmondta amit szükségesnek érzett "Pistikével" kapcsolatban, pl. hogy bizonyos allergia miatt mit ehet és mit nem, vagy valamilyen program kapcsán mire és hogy reagál.

Személyesen soha nem találkoztunk, nagyjából 5 év múlva kitelepültek gyerekestül Amerikába.

Nekem ez teljesen normális felfogásnak tűnt, egy percig nem volt kellemetlen. De valami kupaktanácsra nem szerettem volna összejönni, kivéve, ha a gyerekkel valami olyan mentális, vagy fizikális probléma van, ami az összeülést indokolja.

2021. dec. 4. 08:18
 13/27 anonim ***** válasza:
17%

11es vagyok:,és 20év feletti gyerekkel vált a párom Tehát felnött.

Én költöztem a párom hoz AMÍT SOHA többé nem tennék

Az exe napi szinten zaklatott minket

Volt hogy már kora délután minden bejelentês nélkül ott volt az Ő Férjénél kifagatta mint egy taknyos gyereket rá telepedett.

Szőrnyű érzés volt mikor úgy viselkedik az ex hogy te csak az ágyába vagy az Ő férje párja.Hozzá sem mertem érni a férjemhez ha ő a közelünkben volt!!!

Előadja a hattyúk halálát elvárja hogy az Ő férje a kénye kedve szerint ugráljon degítse holott az élettársa már ott van melette. Mind azért mert több mint húsz évet élt vele és gyereke van tőle.(Nem kelett volna elválni)Hisz ő lépett ki a házasságból

Én válásuk után kerültem a képbe tehát nem azért a büdös "K" miatt ,váltak.

Persze finoman fogalmazva nem szerettem nem szeretem őt!!

Erre ő a férjem családjában előadta hogy bárátnöm szeretett volna lenni

Jó VIC!

Ma már hál istennek nem élünk abban a házban elmenekültünk!

Nyugtunk van néha az ex javaslatàra nekünk esnek a férjem családjából De ennyi.Ő Az agyalka szent asszony. Ő

Engem már rég hidegen hagy

Csak elcsodálkozok hány ilyen szent asszony létezik!

Aki ilyennel találkozik kívánok eröt kitartást és.minnêl távolabb tartsa magától.

Itt valaki azt írja ne kezdjen olyan férfivel akinek gyereke van.A nő kezdhet új êletet csak a ex párja nem?

A magam naívsága vêgett kezdtem egyébként olyan férfivel akinek gyereke van.Magam is elvált vagyok gyerekkel ő is felnött már de az efféle gusztustalanságok eszembe nem jutottak Tiszteletben tartottam az ex férjem életét a késöbbi feleségét.

Ő is viszont az enyémet!

2021. dec. 4. 09:12
 14/27 anonim ***** válasza:
15%
Természetesen beleszólhat. Téged nem zavarna ha az exed a lányaidat mindig bemutatná az aktuális ürítőpartnerének "ő az új anyukátok" címszó alatt?
2021. dec. 4. 09:14
 15/27 anonim ***** válasza:
70%
Ha ennyire nem akarják hogy megismerd a gyerekeket akkor én nem erőlködnék. Lehet jobb is lenne így.
2021. dec. 4. 10:32
 16/27 anonim ***** válasza:
68%

Akár jó néven is veheted. Ha tényleg nem ismered a gyerekeket,legalàbb tudsz kérdezni róluk. Pl mit szoktak enni,nincs e valamilyen betegségük,allergiájuk,stb...

Ne gondolj egyből a rosszra.

Ok,hogy te is anya vagy,de a gyerekek nem egyformák.

2021. dec. 4. 13:11
 17/27 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem se gondolj rögtön rosszra. Az, hogy "beszélni akar veled" nem egyenlő azzal: "nem akarja hogy megismerd a gyerekeket".
2021. dec. 4. 13:21
 18/27 anonim ***** válasza:
9%

2és 4nagyon jól gondolod még akkor is ha rendesen le lettek pontozva.Tudjuk hogy kik azok a drága ex feleségek akik tovább szeretnék irányítani valami bekébzelt jogon az exük életét minden áron azok pontoznak.Kár öket nem lehet lepontozni

Erre használják fel a saját gyereküket.Valaki elmagyarázhatná nekik mire van joguk.A volt férjeikhez semmi még akkor sem ha száz gyereke van tőle és 50évet élt vele

Fel kéne fogni elváltál vastag vonal pont.

Ha tanul a gyerek25éves korig gyerektartást ennyi!! Amit szintén nem ő kap hanem a gyerek csak nekik van utalva. Egyébként meg egy idegen akinek az exêhez semmi köze.Itt írtak olyat aktuális dugó partner megismerése.Aról nem dicsekszik hogy a gyerek az ő aktuális dugó partnerét esetleg ismerte Csak az apa új társát tudja fikázni.

Fáj hogy más melett boldog.Lehet hogy egy életre az is marad főleg ha az ő mindenáron akarata nem érvényesül

2021. dec. 4. 13:36
 19/27 anonim ***** válasza:
72%
Ez annyira komplikált, hogy én hagynám ezt a családot a fenébe és keresnék egy szingli pasit akinek nincsen 3 gyereke 3 anyától.30/f
2021. dec. 5. 02:01
 20/27 anonim ***** válasza:
75%

Utolsó nem komplikált ez csak a ex feleségek teszik azzá.Ha nem történne az amít leírtak a gyerek a szülő újdonsült pártjából még profitálhatna is.De sajna az önös sérelmek és az hogy nem tudják elengedni egykori párjukat ide vezet.

Tudod a szívnek sem lehet mindig parancsolni

Alapban a gyerek nem szabad hogy akadály legyen!

2021. dec. 5. 07:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!