Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ez a család? Na most...

Normális ez a család? Na most a helyembe más mit tenne?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam a barátom családjával egy kis összejövetelen.Elég sokan voltak ott idegenek akiket ők sem ismernek.

Na a lényeg a következő hogy (apuka, anyuka barátom+én, bátyja+barátnője volt ott)

A barátomnak a bátyja összevitatkozott valakivel, teljesen kifordult önmagából, és neki a barátnője elkezdett visitozni, erre a bátyó megütötte szegény lányt.

A barátom apukája pedig neki állt annak a srácnak akivel a bátyó balhézott,adott is neki egy taslit.

Majdnem tömegverekedés tört ki.Annyira restelte magát az anyukája, megrángatta picit a barátom ingét az meg ráordított az anyjára és az apja mondta az anyjának hogy mindjárt pofonváglak ha nem fejezed be.

Ne ordíts stb.

Szeretem őket, velem nagyon rendesek, de ez picit kellemetlenül érintett.

Annyira hogy ez az agresszív viselkedés nekem nagyon nem tetszett.

Az meg végképp nem hogy a nőket ennyire tisztelik meg.

A barátom még nem nagyon csinált ilyen jellegű dolgokat, bár egyből repülne is.

Csak már úgy félek az egésztől.

Vélemény????:(Tanács?

2010. szept. 5. 19:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
"hagyni is kell valakinek magát ahozz hogy később így bánjon vki vkivel" Amekorrát Te tévedsz! A leírt családnál valószínűleg megszokott dolog, hogy ököllel intézik a vitát. Aki nem hajlik úgy, ahogy ők akarják, majd meghajlítják. Addig menekülj ebből az egészből, amíg Te is meg nem kapod az első pofánverést!!
2010. szept. 5. 20:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is azt tanácsolom, hogy egy jó pillanatban finoman tereld a témát a tegnap este történtek felé. A helyedben még most a tudtára adnám, hogy ez nem normális viselkedés. Nem kell bántóan, de ne is úgy add elő, hogy ne értse meg a lényeget. Szerintem egyértelműen vezesd fel, hogy egyébként nagyon szimpatikusak a szülei, de örülsz, hogy nálatok nincsenek ilyen jelenetek, mert te biztosan nem tudnád eltűrni. Szóval légy konkrét, hogy számodra nem ez az ideális családi kör, de közben pl. simogasd a kezét, stb. nehogy támadásnak érezze. Minél előbb csinálj valamit, mert még most (!) kell leszögezned, hogy mit tartasz normálisnak és mit nem, mert ha ő elkönyveli magában, hogy te a tegnapi után egy szót sem szóltál, azt fogja hinni, ő is mindent megtehet. Remélem nem igazolódik be a gyanú, miszerint képes ő is a hasonló viselkedésre. Egyébként az sem mindegy, mióta vagytok együtt. Eddig nem fordult elő semmi különös? A barátod nem emelte fel még ok nélkül a hangját, nem hirtelen haragú? Nem kért elnézést a tegnapi hangulat miatt? A szüleivel hányszor találkoztál eddig, volt már hasonló eset, amikor érezted, itt valami nem stimmel?
2010. szept. 5. 20:48
 13/15 A kérdező kommentje:

a hangját már épp emelte fel de teljesmértékben igazatadok neki benne.

2hónapja vagyunk együtt.

Voltam már nálluk elég sokszor, de még soha ilyen nem volt.:s

2010. szept. 5. 20:51
 14/15 anonim ***** válasza:

2 hónap még igen kevés, hogy kiismerd a családot. Sajnos idő kell, hogy megtudd, milyen gyakori náluk ez a fajta viselkedés. Mindenesetre elég furcsa történet...

És a barátod hogy reagált a tegnap történtek után?

2010. szept. 5. 23:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Ülj le beszélgetni erről az esetről a barátoddal. Mondd el, hogy féltél, hogy ez neked túl sok... és igen, azt is elmondhatod, hogy igen kellemetlenül érezted magad, amiért anyukájával (és egyáltalán a nőkkel) ilyen lekezelő módon viselkedtek. Aztán várj a reakciójára...
2010. szept. 6. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!