Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem néz a szemembe...

Miért nem néz a szemembe végig a férfi mikor vele beszélek? Miért pakol közben?

Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 17:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
80%
En sem szeretek masok szemebe nezni, megsem hazudok es erdekel is, amit mondanak. Lehet, hogy egyszeruen olyan, de onnan tudod, hogy ilyen, hogy mindig ilyen. Aki csak neha, ott lehet, hogy van vmi mas.
2010. szept. 5. 17:48
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy tanárom,akinek egyszerűen nem tudok a szemébe nézni. Annyira rikító zöld szeme vagy hogy az hihetetlen :)

17/L

2010. szept. 5. 17:49
 23/32 A kérdező kommentje:
velem mindig ilyen,de mással nem
2010. szept. 5. 18:46
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Jó, ha neked egyik válasz sem jó, akkor mit akarsz hallani?

Téged akar, rólad álmodik, őrülten szerelmes beléd!!!!!!!

Most jobb?

2010. szept. 5. 20:04
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerezz be fehér kontaktlencsét, akkor majd a szemedbe néz (de csak a döbbenettől). Basszus, te el se tudod képzelni, hogy talán elege van a hisztidből?
2010. szept. 5. 20:06
 26/32 anonim ***** válasza:
75%

Én például azért nem merek a másik szemébe nézni, mert akkor arra gondolok, hogy "úristen, ez most azt nézi, hogy milyen ronda az arcom, vagy hogy milyen ízléstelen ruha van rajtam". Önbizalomhiány.

De van olyan, aki a beszélgetés alatt folyton a szemembe néz, annak én is a szemébe nézek, mert tudom, hogy nem fogja beszélgetés közben a hibáimat bámulni.

2010. szept. 5. 20:10
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
A szembe nézés az állatvilágban az agresszió kezdete. Szerintem nem akar megverni. :)
2010. szept. 5. 21:24
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, hogy vonzódik hozzád, ezért nem mer a szemedbe nézni. Ez is előfordulhat, ha másnál ez nem zavarja, csak a tiédbe nem mer belenézni.
2010. szept. 6. 09:43
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Több oka lehet

-nem nevelték rendesen arra, hogy ha vki hozzá beszél, akkor illik odafigyelni legtöbb esetben

-untatod, csak fél ezt elmondani

-figyelemzavaros vagy multitaskingol (:D)

-sok a dolga, de nem akar téged sem megsérteni

-zavarban van (ez több dolog miatt lehet... ha nem vagytok együtt, akkor elképzelhető, hogy szerelmes beléd... vagy hazudik... vagy titkol vmit...)

2010. szept. 6. 13:00
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Milyen helyzetekben nem néz a szemedbe? Akkor sem, ha arról van szó, mi megy a tévében, mi volt a melóban, vagy csak a kritikus, számonkérős, eztmostbeszéljükmegfontos beszélgetésekkor viselkedik így?

Amúgy nem tudhatod kívülről azt jól megítélni, hogy mennyit néz mások szemébe, lehet, hogy ők is ugyanezt érzékelik, mint te. Kérdezd meg őket.

Lehet, hogy a kollégákkal fesztelenebbül tud viselkedni. Ami mondjuk nem éppen biztató...

2010. szept. 13. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!