Miért nem néz a szemembe végig a férfi mikor vele beszélek? Miért pakol közben?
Nekem van egy tanárom,akinek egyszerűen nem tudok a szemébe nézni. Annyira rikító zöld szeme vagy hogy az hihetetlen :)
17/L
Jó, ha neked egyik válasz sem jó, akkor mit akarsz hallani?
Téged akar, rólad álmodik, őrülten szerelmes beléd!!!!!!!
Most jobb?
Én például azért nem merek a másik szemébe nézni, mert akkor arra gondolok, hogy "úristen, ez most azt nézi, hogy milyen ronda az arcom, vagy hogy milyen ízléstelen ruha van rajtam". Önbizalomhiány.
De van olyan, aki a beszélgetés alatt folyton a szemembe néz, annak én is a szemébe nézek, mert tudom, hogy nem fogja beszélgetés közben a hibáimat bámulni.
Több oka lehet
-nem nevelték rendesen arra, hogy ha vki hozzá beszél, akkor illik odafigyelni legtöbb esetben
-untatod, csak fél ezt elmondani
-figyelemzavaros vagy multitaskingol (:D)
-sok a dolga, de nem akar téged sem megsérteni
-zavarban van (ez több dolog miatt lehet... ha nem vagytok együtt, akkor elképzelhető, hogy szerelmes beléd... vagy hazudik... vagy titkol vmit...)
Milyen helyzetekben nem néz a szemedbe? Akkor sem, ha arról van szó, mi megy a tévében, mi volt a melóban, vagy csak a kritikus, számonkérős, eztmostbeszéljükmegfontos beszélgetésekkor viselkedik így?
Amúgy nem tudhatod kívülről azt jól megítélni, hogy mennyit néz mások szemébe, lehet, hogy ők is ugyanezt érzékelik, mint te. Kérdezd meg őket.
Lehet, hogy a kollégákkal fesztelenebbül tud viselkedni. Ami mondjuk nem éppen biztató...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!