Miért nem néz a szemembe végig a férfi mikor vele beszélek? Miért pakol közben?
Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 17:02
11/32 anonim válasza:
17:16 ismét, nincs önbizalomhiányom se... stb. Vannak ilyen emberek, akiknek ez a szembenézős dolog nem megy. Mondok még valamit, ez is ösztönös, ha beszélgetek valakivel, nem a szeme, hanem a szája van a látószögem középpontjában. Szerintem te se pontosan a szemébe nézel másoknak, egyszer figyeld meg magad.
12/32 A kérdező kommentje:
és mással nincs önbizalomhiánya ?csak akkor van ha velem beszél?a kollegái szemébe belenéz. de az enyémbe nem végig.csak ha ő beszél hozzám.
2010. szept. 5. 17:22
13/32 anonim válasza:
Esetleg nem érdekled?Amúgy nehéz ezt így megmondani a gép elől,maximum tippelgetni tudunk...
14/32 anonim válasza:
Vagy nem tud a szemedbe nézni :)
mekkor a mellbőséged?
15/32 anonim válasza:
Én sem tudok/szeretek mások szemébe nézni. fogalmam sincs miért.
16/32 anonim válasza:
Úgy látom, neked egy ilyen felszínes apróság fontosabb, mint a valóban fontosabb dolgok, úgyhogy keress egy hozzád hasonlóan kicsinyes pasit, a mostani párodat meg kíméld meg a hisztijeidtől.
17/32 anonim válasza:
te is egy tipikus nő vagy,örülj neki,hogy sóba áll veled,miért kell nektek állandóan kombinálni,lehet csak zavarba van előtted és ezért nem néz rád,amúgy én se nézek akkor valaki szemébe,ha nem fontos dolgokról beszél.
18/32 anonim válasza:
Ilyenek a nők, mindenbe a rosszat látják és kombinálnak.. Utána meg sírnak hogy csak a szexre kellenek.
19/32 anonim válasza:
Egy kérdés:miért 35%-os a válaszom?Csak találgattam,de ha ez is baj...Szerinted majd mi látatlanban meg fogjuk tudni mondani,mi a baja?Ezer,meg egy oka lehet rá.
20/32 anonim válasza:
17:28 vagyok, nő vagyok, de utálom a hisztis nőket, és szégyen, hogy az ilyenek miatt gondolják egyes pasik, hogy a nők hülyék, hisztisek és csak a szexre jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!