Ki volt az a családtagod, aki leginkább meg akart győzni, hogy beoltasd magad Covid ellen?
Nálunk senki senkire nem erőszakolja rá az akaratát vagy az oltást, mi értelmesek vagyunk, köszönjük.
Viszont a cégnél ahol dolgoztam megpróbálták kötelezővé tenni a tulajok, mindenki felmondott, és most garantáltan befognak csődölni :) a tulajok sajnos nem voltak értelmesek :(
41.
A 16 éves unokatesóm is ugyanezért hisztizett. Aztán mégis rávettük hogy oltassa be magát. Fun fact: túl élte. Nincsen semmi baja. Van mensije rendesen. Mint ahogy minden más nőnek is akit beoltottak.
Jobb lenne ha beoltanád magad!
Édesapám próbált leginkább meggyőzni, egyébként 26 éves nő vagyok, azóta sem oltattam be magam, és nem is tervezem.
Mivel ez egy légúti betegség, az oltottak is pontosan ugyanúgy megkapják a vírust, az izomba adott védőoltás ugyanis nem a vírus elkapása ellen véd, legfeljebb kisebb valószínűséggel betegszik meg az oltott súlyosan, de ő is éppen úgy elkapja és terjeszti.
Pontosan ezért abszurdum az oltatlanok diszkriminációja, mivel a vírus terjesztéséért mindenki felelős, akár oltatja magát, akár nem.
Biztosan vannak szemellenzős vírustagadók, de a többség, aki nem oltatja be magát tisztában van a lehetséges következményekkel. Így az oltatlanok, ha valóban annyira hatékony az oltás, ahogy állítja a propaganda, csak egymást veszélyeztethetik, az oltottaknak eszerint úgysem lehet semmi baja...
Csakhogy az oltottak is lefertőzik a többieket rendre, ezért ők is ugyanolyan felelősek a vírus terjesztéséért.
A covid az oltással nem fog eltűnni, ezt kellene belátni. Az oltásokat sem lehet a végtelenségig folytatni, mert egy-egy vakcina csak pár hónapig véd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!