Ki volt az a családtagod, aki leginkább meg akart győzni, hogy beoltasd magad Covid ellen?
A sok birta
29, en meg egy embert se ismerek aki elkapta a vírust, nem hogy meghalt volna benne… se oltott, se oltatlan. Ellenben akiket beoltottak azok mindig panaszkodnak nekem hogy a vakcina ota faj ez, faj az. Nem kell elhinni, en tudom es latom hogy igaz, hogy minden bajuk van. Nem kell felsobbrangunak erezni magad, meg lepontozgatni masokat csak mert te be vagy oltva. Es amugy is, fingod nincs arrol hogy be vagyok e oltva vagy se, amig nem közlöm veled, es arrol se tudhatod hogy ez most igaz e vagy se, szoval jo lenne visszavenni ebbol a nagy pofabol meg ebbol a “természetes h oltatom magam, aki meg nem, az majd meghal” stilusbol mert nevetséges
"en meg egy embert se ismerek aki elkapta a vírust, nem hogy meghalt volna benne… se oltott, se oltatlan."
És??? Senkit nem érdekel, hogy te kiket ismersz vagy kiket nem.
"Ellenben akiket beoltottak azok mindig panaszkodnak nekem hogy a vakcina ota faj ez, faj az."
Ja, mert egy kis fájdalmat nem lehet kibírni, a vírustól meghalni mennyivel jobb.
Oltottként írom: Nem egy oltottat ismerek aki kórházban végezte. Erről ennyit... De ugye ez is az olatlanok hibája, nem szar a vakcina. (irónia ha nem ment volna át) Az utolsó aki kórházba került óvónő... úgyhogy az összes szülő dekkolhatott otthon a gyerekével amíg nem tesztelték. És nem, én se meggyőződésből oltattam, hanem hogy ne lehetetlenítsék el az életem.
Mert ha ez az undormány csürhe, aki az országot vezeti nagyon nyomat valamit, két gondolatom van rögtön: hogy hazudnak, és hogy valamelyik ku.rva nagyot kaszál a dolgon. Nem mintha ettől nem oltattam volna be magam, de mikor a lehetséges munkáltató egyenesen megkérdezi hogy oltott vagy-e, nincs választás ha melózni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!