Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az mérgező szülő kategória,ha...

Az mérgező szülő kategória,ha elmondod a bizalmas dolgaidat és bármilyen szituációt mesélsz el,akkor téged állít be hibásnak és a végén az jön le,hogy mert te ilyen meg olyan vagy?

Figyelt kérdés

Nyílván nem kell mindenért ajnározni valakit csak mert a gyereked,de az már nem feltünően az a kategória,amikor mindig az jön le a beszélgetésből,mert te ilyen meg olyan vagy,meg azért van mert te ezt csinálod így viselkedsz meg úgy viselkedsz,meg azért mert biztos te meg te...

Megfigyeltem,bármit mondok el problémát,és nincs kivel megbeszélni,mert hát az ember kivel ha nem a szüleivel osztja meg bensőbb dolgait,akkor mindig az jön le,hogy én vagyok a hunyó biztos az egész miatt,mertén biztos így meg úgy reagálok.

2021. nov. 15. 18:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, az én anyámnak is 3 gyereke van pont. XD
2021. nov. 16. 01:28
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Ebben nőttem fel és persze megy a rimánkodás, hogy én sem vagyok vele elnéző... Mondanom se kell, ha nem lesz, nemigen fogom siratni, mert a kérdésben felvázolt dolog a legkisebb gond vele.
2021. nov. 16. 21:23
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Én arra vagyok büszke, hogy a 17 éves lányom felrakta "magát" a Google térképre.

Ha nem tudom elérni, akkor is láthassam, merre van.

De nagyon más a kapcsolatunk, nem élek vissza a bizalmával.

2021. nov. 17. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!