Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy jobban viselje...

Mit tegyek hogy jobban viseljem a gyászt?

Figyelt kérdés
hogyan ne kínozzam magam a gondolatokkal? minél többet gondolok rá annál nehezebb és felfoghatatlanabb. nem is merem visszaolvasni az üzeneteket, amiket írt nekem. lehet jobban is teszem ha nem nézegetem. mit tegyek? belehalok
2021. nov. 9. 14:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Milyen gyász? Egyáltalán halál? Kiről van szó? Mikor hagyott itt?
2021. nov. 9. 14:49
 2/18 A kérdező kommentje:
igen. haláleset. nagyszülőm. most.
2021. nov. 9. 14:53
 3/18 anonim ***** válasza:
98%
A gyász fájdalmas. Nem kell jól viselni, sőt. Az lenne a baj, ha jól viselnéd. "Ki kell fájnia magát" - ahogy egy szakember mondta. Persze, hogy gondolsz rá, hogyne gondolnál. Ha jól esik visszaolvasni az üzeneteit és sírni, tedd azt. Ha nem esik jól, ne tedd. Légy magaddal türelmes. Lassan enyhül. De az minimum több hónap, egy év vagy még több.
2021. nov. 9. 15:05
 4/18 anonim válasza:
97%
Elsőnek is, fogadd őszinte részvétemet! Nem fogok hazudni nagyon nehéz lesz! Mikor nekem meghalt a nagymamám sokat voltam a barátaimmal. Nyugodtan sírd ki magad ha úgy érzed, attól megkönnyebbülsz. Ha úgy érzed, legyél mindig valakivel. De ne feledd! Az idő minden sebet begyógyít! Tapasztalat:)
2021. nov. 9. 15:08
 5/18 anonim ***** válasza:
97%
Részvétem!
2021. nov. 9. 15:09
 6/18 anonim ***** válasza:
97%

Igazából semmit ne tegyél.Hagyd hogy kijöjjön rajtad teljesen és utána sokkal jobb lesz de sosem fog elmúlni a hiányérzet amit maga után hagyott.Én szüleim már évek óta sajnos elmentek és még mindig fáj mikor rájuk gondolok és ez nem fog soha elmúlni,ez ilyen.

Őszinte részvétem!Sírd ki magad

2021. nov. 9. 15:11
 7/18 anonim ***** válasza:
17%

Szedd össze magad, ez egy olyan dolog ami mindenkivel megesik, ilyenkor erősnek kell maradni.

Használd az agyad! Gondolj csak bele, ez az élet rendje, meg kell halnunk, az élet véges, ez az élet rendje.

Ha pedig vallálos is vagy, akkor meg tudod, hogy most a menyországban van, egy csodálatos helyen, ahol semmiben nem szenved hiányt, a szeretteivel van együtt, és hidd el ő biztosan nem akarja onnan fentről azt látni, hogy miatta szenvedsz.

Inkább mutasd meg neki, hogy összeszeded magad, erős leszel, sikereket fogsz elérni, hogy büszke lehessen rád, és egy napon majd találkozni fogtok odafent, és elmesélheted neki az életed történetét.

Szóval szedd össze magad drága barátom. Kitartás!!! 😊😊😊

2021. nov. 9. 15:28
 8/18 anonim ***** válasza:
58%
Eszedbe ne jusson megfogadni egy betűt se a 7-es hülyeségeiből!!!
2021. nov. 9. 15:32
 9/18 anonim ***** válasza:
24%
#8 Dúrva, hogy egy ilyen kérdés alatt is nyomod a toxikot, lagalább tartsd már tiszteletben, hogy elhunyt a kérdező hozzátartozója, és k*ssolj el magadnak.
2021. nov. 9. 15:35
 10/18 anonim ***** válasza:
95%
Részvétem. Ezen csak az idő segít. Én is azt mondom, hogy add ki magadból, ami kikívánkozik!
2021. nov. 9. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!