Szerintetek túlzásba estem és jogosan haragudott meg rám?
Férjem náthás, vagy épp covidos, mert nem tesztelt. Nem szeretném elkapni tőle, mivel a munkám szempontjából most mondjuk úgy, nagyon kínos lenne ha hiányoznék, home office nem játszik. Ezt ő is tudja. Itthon emiatt egy kicsit elszeparáltam magam tőle, de nem bántóan vagy ilyesmi, csak jobban odafigyelek a higiéniára. Külön alszom, vagy pl a poharát, kávés bögréit egyből rakom a mosogatóba, többször fertőtlenítek, stb. Tényleg nem örülnék, ha lebetegednék miatta, főleg, hogy alig 2 hónapja volt tüdőgyulladásom is, plusz a fentiek.
Erre ő megsértődött, hogy túlzásba estem, szerinte csak egy pici nátha, ne kezeljem őt így. Idegesítően teli köhög mindent és ahol jár ott taknyos zsepiket hagy maga után, és én reagálom túl? Olyan, mint egy gyerek.
Nagyszerű feleségek vannak itt.
Nem fekszenek be a férjük mellé, ha meg van fázva…uramisten.
Nyilván elkaphatom tőle, de szerintem semmi ördögtől való nincs abban, ha minimalizálom ennek a kockázatát. A munkában egy elég nagy projektet kell vigyek jelenleg, itt most nincs szabi vagy táppénz.
Nincs a férjemmel baj, csak szeretném, ha néha kicsit felelősségteljesebben gondolkodna.
Köszönöm a válaszokat, elég megosztó téma, úgy látom.
Minden férfi egy nagy gyerek ha beteg..
37 foknál már haldokolnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!