Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek túlzásba estem és...

Szerintetek túlzásba estem és jogosan haragudott meg rám?

Figyelt kérdés

Férjem náthás, vagy épp covidos, mert nem tesztelt. Nem szeretném elkapni tőle, mivel a munkám szempontjából most mondjuk úgy, nagyon kínos lenne ha hiányoznék, home office nem játszik. Ezt ő is tudja. Itthon emiatt egy kicsit elszeparáltam magam tőle, de nem bántóan vagy ilyesmi, csak jobban odafigyelek a higiéniára. Külön alszom, vagy pl a poharát, kávés bögréit egyből rakom a mosogatóba, többször fertőtlenítek, stb. Tényleg nem örülnék, ha lebetegednék miatta, főleg, hogy alig 2 hónapja volt tüdőgyulladásom is, plusz a fentiek.

Erre ő megsértődött, hogy túlzásba estem, szerinte csak egy pici nátha, ne kezeljem őt így. Idegesítően teli köhög mindent és ahol jár ott taknyos zsepiket hagy maga után, és én reagálom túl? Olyan, mint egy gyerek.

2021. nov. 6. 12:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó, attól hogy szeretsz valakit, esztelennek nem kell lenni. Én se aludnék egy fertőző beteggel együtt. Az nem szeretet, hanem ostobaság.
2021. nov. 6. 15:50
 22/29 anonim ***** válasza:
13%

Nagyszerű feleségek vannak itt.

Nem fekszenek be a férjük mellé, ha meg van fázva…uramisten.

2021. nov. 6. 15:53
 23/29 anonim ***** válasza:
77%
Igazad van kerdező. A férjed lehetne megértőbb. Pláne, hogy most voltál beteg, s gondolom ő is elszeparálta magát akkor.
2021. nov. 6. 15:53
 24/29 A kérdező kommentje:

Nyilván elkaphatom tőle, de szerintem semmi ördögtől való nincs abban, ha minimalizálom ennek a kockázatát. A munkában egy elég nagy projektet kell vigyek jelenleg, itt most nincs szabi vagy táppénz.

Nincs a férjemmel baj, csak szeretném, ha néha kicsit felelősségteljesebben gondolkodna.

Köszönöm a válaszokat, elég megosztó téma, úgy látom.

2021. nov. 6. 17:06
 25/29 anonim ***** válasza:
20%
Nm válaszoltál kérdező. Ugye mikor te voltál göthös te se fertőzted a férjed a jelenléteddel? Vagy te megteheted de ő nem?
2021. nov. 6. 17:13
 26/29 anonim ***** válasza:
68%

Minden férfi egy nagy gyerek ha beteg..

37 foknál már haldokolnak..

2021. nov. 6. 17:26
 27/29 anonim ***** válasza:
15%
Mindkét oldalról hibásak vagytok valamenyire azért.
2021. nov. 7. 00:12
 28/29 anonim ***** válasza:
Egy pici sértődöttség szerintem simán belefér, ha nagy, az már nem.
2021. nov. 8. 06:20
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont ilyen vagyok, nem túlzás! A nátha vírus miatt van, a vírus fertőz. Nyilván nem akarsz magadnak rosszat, a párod se akarhat neked.
2021. nov. 9. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!