Szerintetek túlzásba estem és jogosan haragudott meg rám?
Férjem náthás, vagy épp covidos, mert nem tesztelt. Nem szeretném elkapni tőle, mivel a munkám szempontjából most mondjuk úgy, nagyon kínos lenne ha hiányoznék, home office nem játszik. Ezt ő is tudja. Itthon emiatt egy kicsit elszeparáltam magam tőle, de nem bántóan vagy ilyesmi, csak jobban odafigyelek a higiéniára. Külön alszom, vagy pl a poharát, kávés bögréit egyből rakom a mosogatóba, többször fertőtlenítek, stb. Tényleg nem örülnék, ha lebetegednék miatta, főleg, hogy alig 2 hónapja volt tüdőgyulladásom is, plusz a fentiek.
Erre ő megsértődött, hogy túlzásba estem, szerinte csak egy pici nátha, ne kezeljem őt így. Idegesítően teli köhög mindent és ahol jár ott taknyos zsepiket hagy maga után, és én reagálom túl? Olyan, mint egy gyerek.
9:14
En értettem, jót is nevettem rajta.
Kérdezö: ha a férjed netán tényleg covidos, akkor semmit nem tudsz tenni az ellen, hogy elkapd, márcsak azért sem, mert már akkor is fertözö volt, amikor még nincs tünete, illetve ha egy lakásban éltek - akár köhög, akár sem -, ha ugyanazt a levegöt szívod, akkor elkaphatod.
Másrészt meg olyan nincs, hogy a munka miatt kínos lenne megbetegedni - senkinek nincs beleszólása abba, hogy mikor kap el valamit.
Gondolom, ha ennyire félsz, akkor már régen beoltattad magad, akkor meg nem lehet komoly, ha elkapod sem.
Én a férjemet ápolom, ha beteg, nem pedig elszaparálom magam tőle. Szeretem, betegen is.
Amúgy meg ne gondold, hogy így nem kapod el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!