Mihez kezdjek az elkövetkező egy évben?
mindenem bikémre épül sajnos, így csak a paszív marad(kreditek miatt is, nem akarok fizetős lenni). olyan aranyosak vagytok(és igen, én írtam azt a kérdést). a szüleim és apárom tartanak el, így ebben az egy évben nem tudnék 1 évig ülni anélkül, hogy dolgozok valamit.
sajnos az egyetemnek megéri, ha bukunk, mert plusz félév=plusz pénz nekik. próbálom pozitívan szemlélni a dolgokat, hogy gyűjtök pénzt, kicsit pihenek és többet tudok a családommal törődni, de akkoris bánt a dolog, főleg az, hogy ilyen igazságtalanul vágtak meg(a 3 tételemen túl még kikérdezett vagy ötöt, míg valamibe beleköthetett). láta, hogy ideges vagyok, mégis logikusan válaszolok, ilyesmi. még el is gondolkodott, hogy mit írjon be, látta, hogy nekem ez 1 év az életemből és mégis elégtelent írt be röhögve(amúgy ma szinte mindenkit megbuktattak). van egy 4es élettanom és 3as anatom és ez...
mindegy, összeszedem magam és végigcsinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!