Sógórnőm nem szeretne velem barátkozni, elengedjem ezt?
Többször próbáltam vele barátkozni. Megszoktam kérdezni hogy van megdicsérem az öltözékét, próbálok valami olyan témàt felvetni, amiről lehetne beszélni, de közömbös velem, sose kérdez vissza, 1-2 szóban válaszol.
Van egy legjobb barátnője, egy gyerekkori és hát csak vele van, pedig akár néha velem is lehetne, hiszen szerintem én is kedves lány vagyok, bár ezek szerint nincs szüksége a barátságomra.
Már együtt élünk a párommal, itt a megyében ahova a párom valósi és az én családom messze van. Nincsenek itt barátaim és olyan rossz érzés néha, hogy az én barátaim nagyon messze vannak es itt nem találok magamra.
Mondjuk még csak vagy 3 hónapja költöztünk itt össze.
3 éve együtt vagyunk és azért a sógornőmet is ismerem már ezidő óta, voltam én itt már huzamosabb ideig mielőtt itt éltünk és akkor se nyitott felém.
Én próbálok más barátot találni, mert ugyan a párom olyan mint egy legjobb barát, de mikor elmegy mondjuk focizni testvérével, aki fiú, jól esne, ha nekem is lenne valaki akivel elüthetem az időt. Ilyenkor főzök valamit meg ilyesmiket csinálok, de jó lenne nekem is kikapcsolni:(
Szomorú vagyok és magányosnak érzem magamat így.
Anyósomék cukik amúgy, de a korosztályomban keresgélnék.
Van nővérem, aki messze van, és most érzem a hiányát.
25 éves lány vagyok, ha ez számít.
Haza 3 hetente tudok járni, sajna kicsit messzire kerültem.
A munka és távolság miatt így érdemes. Így megoldható.
Hasonló cipőben járunk vagy egy hajóban evezünk. A "hasonló cipőben evezünk" teljesen értelmetlen.
Keress magadnak hobbit vagy sportot, amit szívesen csinálnál.
A sógornőd valószínűleg zárkózottabb, míg te nyitottabb vagy. Egyikkel sincs gond, csak ellentétes a gondolkodásotok. Hagyd, neki jobb egy két barát, ő ilyen. Te viszont próbálkozz. Esetleg a facebookon us szoktak programokat megosztani, ott is figyelemmel kísérheted, ha lesz valami társasági esemény, vagy bármi, ahol ismerkedni lehet.
De őszintén megmondom, hogy nekem az is szemet szúrt, hogy nem érzed magad jól, és ez nem csak a sógornődre fogható. Párod látja rajtad, hogy nem vagy boldog? Neki nincsenek esetleg olyan haverjai, akiknek vannak barátnői, és bemutatna nekik?
Jajj vegre vmi minimalisan a helyzetemhez kozeli! Na!
A sogornojelolted a te parod fiu tesojanak batyja v occse felesege? Ergo mar hazasok? Gondolom friss. Tehat ott voltal a lagzin es lattad h viselkedett veled ebbol leszurhetted volna. A no akirol irsz NEM a parod huga??? Hanem a parod batyjanak a felesege?
Nem volt vilagos :D bocsiii 😇😇
Jaj hat ezek alapjan akart volna o hozza kozeledni a Rosseb. :D
Volegenyem novere kozel egy tizessel venebb mint en de amiota az occsevel vagyok sztem arra var h meddig :D es qr***ara elvezem. En szoktam hergelni is. Hogy annyira edes az occse ezt azt kaptam tole itt ott. Stb. Most ez abbol jott kerdezo! Hogy anno osreg en jofej voltam hozza de o bsztttt ram. Ezutan en azt is megcsinaltam h az utcan!!! latvanyosan hatat forditottam neki. Utana csaladi osszejovetelen mitha mi sem tortent vna. Tudod ki alazkodjon meg?
Ez nem az angol kiralyno..mit kepzel az ilyen..
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!