Alkoholista a férjem, úgy érzem válás lesz a vége, de hogyan?
A férjem alkoholista, amit önmagának is letagad. Dugiban iszik, minden nap több doboz sör (min. 4 doboz)... Látszik rajta hogy részeg, mégis fennhangon azt állítja : nem is vagyok részeg. Már az agyamra megy, pedig még 1 éve sincs hogy házasok vagyunk (3 éve vagyunk együtt) .
Én már úgy érzem nem is igazán szeretem, és mindez a piázás miatt van. Én szégyenlem magam miatta az emberek előtt.. Nem bírok vele megmaradni így. És hozzáteszem van egy kisbabánk is..
Itt jön a fő probléma. Amikor megtudtuk, hogy babát várok, kellett egy ház. Mivel nem vagyunk vagyonos emberek, így hitelhez kellett nyúlni. Babaváró, CSOK. Ezeket vettük igénybe. Ezek mellett nem egyszerű válni... Kérdés : ki mit tenne ebben a helyzetben? Nem szeretnék így élni, a kislányom életét se szeretném ha tönkre tenné az alkesz apja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!