34 évesen még mindig a bulizás a legfontosabb dolog az életemben, nagyon gáz?
ez nekem tetszik,én is ilyen vok :D És nem is akarok megváltozni.
30/N
egyébként áruld már el,férfi vagy vagy nő? Csak kiváncsi vagyok
Na sziasztok, most értem még csak haza! (Nem nem a bulizásból..:D) Hát ekkora érdeklődésre azért nem számítottam! Látszik, hogy kényes témát feszegetek! :D Próbálok mindenre válaszolni.
A írásomból nem derült ki, férfi vagyok. A disco fogalmat se fejtettem ki értelmesen. Van rengeteg olyan igényes (ha úgy tetszik sznob) szórakozóhely ahol 2-3 rongy a beugró. Ez alapból szűri az embereket. A 14 éves kis srác örül ha össze tudja kaparni a kannás borra valót, meg az 500-1000Ft-os belépőt.. Szóval ezeken a pénzesebb helyeken 20-45 között mozognak az emberek. Persze sok tehetős 50-60 körüli is kinéz "vadászni". Legdurvábbak akikkel találkoztam a Korda meg a Bodrogi volt.. :D
Külön köszönet a 30 éves hölgynek, a motorosnak,(én egy R1-essel szelem az utakat ;) ), illetve a Porsche-s úriembernek! Azért úgy látszik nem vagyok egyedül ezzel az életfelfogással!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!