Vannak olyan jelek, amikből látod, hogy az ismerősöd (barát/tesó . Stb. ) kapcsolata már nem oké?
Amúgy a tesód hozzáállása nem rossz, ha átmeneti problémákról van szó. Segít áthidalni egy-két év mélypontot. Azon áll vagy bukik a jövő, hogy a párja hogy áll ehhez a kapcsolathoz. El van-e igazán köteleződve, vagy csak él az állóvízben, míg nem történik valami (jön egy jobb csaj).
Ha a párja nem tekintget kifelé (de tényleg), a nővérednek meg jó így, ám legyen.
Hát én nem tudom, hogy szereti, gondlom úgy, ahogy áltaában az emberek szokták egymást 5 év után -inkább szeretettel.
De azért másik lány érdekli 2 év után, meg baromi sokat dolgozik (ő meg munkamániás), meg jó az, ha az emberről gondoskdnak, stb.
napközben is mindig tesóm hívja fel, vele fekszik vele kel.
Amúgy hasonlóak a céljaik , meg a felfogásuk, nem is veszekszenek, de hát ez szerintem egy dolog. Szerintem elvenni is csak azért venné el, mert már túl öreg lesz és nnics más a láthatáron. Már ha elveszi. De ez még szóba se jött.
Hát mondom, a kitekintgetésről már hallottam, szóval minimum egyszer már gondolom volt ilyen.
Ölelegetni mgeg puszilgatni meg megfogni a kezét már 2-3 éve nem láttam, arról , hogy otthon mi van, nem tudo .
A pasi karrierista, így sokat dolgozik, nagyon szereti a munkéját.
Szerintem rossz, ha egy lány ennyire függ valakitől.
Amúgy valamelyikőtök említette az 1-2 év mélypontot .
Lehet, hogy én vagyok túl független alkat, de szerintetek nem rosz már önmagában egy egyéves mélypontról beszélni huszonévesek közt ?
Szerintem ha nincs család és egyelőre nem is akarnak, akkro már önmagában az gáz, hogy kibírják 12 éves hullámvölgy meg tud történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!