Van olyan a környezetedben aki nagyon korán-16-17 évesen lett szülő? Hogy boldogult?
Szerintem tartsd meg!
Ha elveteted, egész életedben bánni fogod, nem fogod tudni belül túltenni magad rajta soha, mindig ott lesz...
(Nekem nem volt abortuszom, de 2-t is tudok, akinek igen, és lelkileg nagyon megviselte őket.)
Ha 14 lennél, lehet, hogy neccesebb, de én akkor sem vetetném el. Unokatestvérem is 17 évesen szülte az elsőt, meg ismerek még ilyen eseteket.
bocsi h off, de megkérdezhetem h vetted észre h terhes vagy ha gyógyszert szedtél? mert én is szedem és azt is tom h megjöhet 1 hónapban attól függetlenül. és annyira parázok h ha kiderül h becsuszott mert nem veszem észre akk már késö lesz...
gondolom nagyon nehéz lehet most, mérlegelj , rem jól döntessz
Ezt csakis te tudod eldönteni,Te érzed,hogy merre fele húz a szíved,hogy SZÁMODRA melyik út a helyes.Ne törődj mások véleményével,csak az számít,hogy te hogyan érzel.Persze mérlegelned kell mindent és átgondolni a jövőt.Pozitívan de negatívan is elsülhet az egész...Mindent nagyon alaposan meg kell gondolnod,szerintem kérd ki anyukád véleményét is(mármint nem abba konkrétan,hogy megtartsd-e vagy sem,hanem a jövőt illetően,mi hogy lenne,ha megtartanád a picit ill.ha nem).
21/L
21/L
onnan vettem észre, hogy folyton ubit ettem, meg mellfeszülés, émelygés, és többen is mondták, hogy nézzem már meg..
lakás van hál' istennek, az apuka még egyetemre jár, de már jól kereső állása van, szeret, és ő is nagy káoszban van a jelenlegi helyzet miatt. de egyáltalán nem szeretnék élősködővé válni, én is dolgoztam eddig is suli mellett. mindenképp szeretnék tanulni, nyilván a baba megnehezítené a dolgot, de csak nem lehetetlen?
együtt vagy a barátoddal akinek van keresete! ez elég jó ezért azt tanácsolom hogy tartsd meg
úgy értem hogy lehetnél olyan helyzetben hogy a barátod elhagyott, vagy nagyon nagy szegénység
akkor azt mondanám hogy inkább vetesd el
de így azt mondom:szüld meg a picit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!