Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fair kérés a húgomtól, hogy...

Fair kérés a húgomtól, hogy ne mondjam meg a barátomnak, hogy tudok arról, hogy megcsal?

Figyelt kérdés

A húgom párja jóban van az én barátommal. Nem legjobb barátok, de egy társaság.

Mi még csak nemrég óta vagyunk együtt, ez még az a rózsaszín szemüveges, randizós korszak nálunk. Én eddig nagyon boldog voltam, aztán ért hétfőn a sokk, hogy ő amúgy beszélget más lányokkal a hátam mögött, és hogy van neki most egy magyar lány, aki Ausztriában tanul, ezért még nem találkoztak, de "nagyon kedves, cuki, csinos lány" az elmondása szerint. Ezt a barátainak mondta, ott hallotta a testvérem párja is. Aki meg ezt elmesélte a tesómnak, ő meg nekem... Azzal, hogy de ne mondjam meg a barátomnak, mert hogy tudni fogja, hogy honnan tudom és akkor az ő barátjával összefog veszni.

Csak ez így nekem meg nagyon rossz, mert én ezt észre sem vettem, semmi bizonyítékom nincs... Mikor összejöttünk, akkor mondtam, hogy nem hiányoznak nekem a versenytársak és ha úgy érzi, más jobban illene hozzá, vagy jobban érdekli, akkor inkább hagyjuk ezt. Nem nem, nincsen senki más és hogy ő csak velem akar lenni. És felém tényleg ezt is mutatja, meg sem fordult a fejemben, hogy ő más iránt is érdeklődne.

2021. szept. 22. 11:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
91%
Nem azért, de ha egy olyan társaságban dicsekedett ezzel, amelyben a húgod barátja is ott van, akkor vagy nagyon hülye, vagy direkt azt akarja, hogy megtudd. Nem is tudom, melyik a rosszabb.
2021. szept. 22. 14:10
 22/31 anonim ***** válasza:
87%
21! erre én is gondoltam nem a legélesebb kés a fiókban a srác.
2021. szept. 22. 14:51
 23/31 anonim ***** válasza:
5%

#10 "Milyen emberek vagytok ti? Jezusom.

Szerintetek megis ebbol mi lesz egy ido utan? Mert nem csak beszelgetes, az is tuti."

Te mindenkivel viszonyt kezdesz, akivel váltottál pár szót a neten, vagy akiről úgy gondolod, hogy kedves? Milyen ember vagy te? Jézusom.

Kérdező, szerintem a húgod kérése a saját szempontjából érthető, ugyanakkor veled szemben nem fair.

2021. szept. 22. 15:06
 24/31 anonim ***** válasza:
90%
Már nem azért, de a kapcsolat elején vannak, ő meg azzal dicsekszik, hogy megismerkedett egy lánnyal, akiről kihangsúlyozta, hogy milyen csinos és aranyos és hogy MÉG nem találkoztak, de kb csak azért nem, mert most Ausztriában tanul. Hagyjuk már. Normális kapcsolatba nem fér bele, hogy a barátnőd/barátod mellett másokkal flörtölgetsz. Ki is lett hangsúlyozva, hogy még nem találkoztak, de nyilván az a célja, hogy majd ha itthon lesz a csaj, akkor találkozzanak és elég egyértelmű, hogy mi lenne a célja.. Ez már a megcsalás “előlépcsője”, én biztosan szakítanék, aztán felőlem annyi lányt fűzögethet, amennyit akar. Itt baromira nem arról van szó, hogy egy lány barátjával beszélget, akit ismer már x ideje, ő konkrétan ismerkedik a kérdező háta mögött. Szomorú, hogy valaki szerint ez teljesen rendben van, sőt még a kérdezőt szidja.. Halistennek, hogy nem vagyunk egyformák!
2021. szept. 22. 15:20
 25/31 anonim ***** válasza:
79%
Nehogy már neked kelljen titkolózni, ha tesód nem tudott. Azt várja tőled, hogy emészd magad, mert ő nem bírta befogni a száját. Ha nem bírta befogni a száját, akkor viselje ő a következményeket, ne te
2021. szept. 22. 15:28
 26/31 anonim ***** válasza:
72%
21, vagy egyszerűen nem tartja olyan komolynak a kapcsolatot, mint a kérdező. Ismerkedik, keresgél.
2021. szept. 22. 15:36
 27/31 anonim ***** válasza:
10%

Istenem,hol megcsalás te?XDD

Vagyis ha pasi lát egy cuki,aranyos,csinos csajt,és mondjuk megdicséri akkor miért megcsalás?

Mondjuk mit mondott még?

Nem tudom,nálam az megcsalás ott kezdődik ha már egymásnak küldözgetnek szivekécsket,és becézezik egymást.

2021. szept. 22. 15:41
 28/31 anonim ***** válasza:
90%
MÉG nem csalta meg, mert a lány Ausztriában van és MÉG nem tudott vele találkozni, de aki ennyire dicsekszik azzal, hogy huu milyen cuki, csinos csajjal ismerkedett meg és hozzá is teszi, hogy azért nem tudott vele találkozni még, mert nincs az országban, az elég egyértelműen nem csak barátkozni akar a csajjal. Ez már egyenes út a megcsaláshoz, a kérdező is leírta az egyik hozzászólásában, hogy ő ezt már a megcsalás előszobájának tartja. Mert hogy az is. Ki tudja miket írogatott még neki. Ezek alapján biztos, hogy olyan dolgok is elhangoztak, amit egy olyan pasinak, akinek barátnője van, nem kéne írjon egy idegen macának!
2021. szept. 22. 15:54
 29/31 anonim ***** válasza:
31%
Ha ez megcsalás, akkor mi lenne ha valoban megcsalná az minek számítana már?
2021. szept. 22. 16:47
 30/31 anonim ***** válasza:
28%

Takarítsd el, minden indok nélkül.

Valószínűleg ez egy ilyen több vasat is a tűzben tartó típus, de hidd el az ilyen nem változik.

De az is lehet, a húgodnak kell a pali és ezért kavar, titkolózna.

Ki tudja?

2021. szept. 22. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!