Mit tennél ha az anyád minden reggel tőled kérne pénzt?
Kérdező, értem, hogy az előttem szólók miért gondolták meg magukat.
EGyértelmű a válasz. Felnőtt vagy. Lépned kell.
Kérdező!
Jártál te élelmiszerboltban mostanában?!
ESZMÉLETLEN DRÁGASÁG VAN!!
Az a két pali nagyon jól jár anyáddal. Havi 10-e Ft-ból egy hetet sem tudnának normálisan étkezni..
Igen. Otthon laksz, adjál/segíts neki!
Hat ha te osszesen 20 30 ezret adsz neki egy honapra az szinten semmi...
Anyad helyeben nem foznek masokra es toled is siman kerhetne tobbet... Felnott no vagy
1 havi menut szeretnek rendelni 10.000ert,eddig nem tudtam hogy letezik ilyen, de akkor en se veszek kajat 40-50ezerert egy honapban, ha anyukad szivesen főz minden jottmentre... Remelem erted mit akartam ezzel mondani, siman kijonnetek ennyi penzbol, csak hat ja, nem kéne jotekonykodni meg kidobalni. A tegnaprol maradt kaja siman fogyaszthato.
Igy nyilvan nincs annyi penzed, hogy elkoltozz, pedig az lenne az egyetlen kiut. Osszesporolsz kb 400.000et,ebbol megvan egy albi meg 2 havi kaukcio es arra a honapra meg marad is penzed az eletbenmaradashoz. Mondd neki hogy nincs penzed, elfogyott, vagy csinalj egy megtakaritasi szamlat, amihez senki nem fer hozza rajtad kivul. Ha valakivel (ismrros, barat, vagy akar idegen) osszebutorozol, akkor eleg a fele is, hajra.
Felnőtt ember vagy, jártál iskolába, tudsz számolni.
Ehhez több hozzáfűznivalóm nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!