Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Anyu haldoklik,...

Mit tegyek? Anyu haldoklik, mondták az orvosok hogy már nem lehet mit tenni, bármelyik pillanatban meghalhat ha megcsörren a telefon már görcsbe rándulok.

Figyelt kérdés
Annyira kétségbe vagyok esve!! Nem akarom elengedni.!!! :'((( Nem lehet semmit sem tenni??? Nem fogom túl élni ha ő elmegy.. 17L
2010. aug. 31. 18:41
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom ami veletek történik, szörnyű lehet ezt 17 évesen átélni!Sok-sok erőt kívánok neked!

Tudom, hogy nem könnyű most otthon, de hidd el, jobban jársz, ha nem mész be a kórházba, ha Anyukád már morfiumot kap és nincs magánál. Én már láttam sok embert így meghalni, de még így idegeneket nézve is szörnyű volt, hogy az az ember, akivel pár napja még beszéltem, ott fekszik és úgy néz ki, mint egy halott. És a szag is szörnyű. Tényleg nem ajánlom. Emlékezz Anyukádra úgy, amikor beszélgettetek és jól volt.

2010. szept. 1. 15:24
 42/42 anonim ***** válasza:
Légy erős! Egyik osztálytársnőm mamája úgyanigy halt meg, rákos volt, sokáig úgy tűnt hogy a lány "stabil" maradt, aztán nemrég derült ki hogy drogozik évek óta. Kérlek légy erős, Istent is kérem majd hogy adjon erőt neked és a többi családtagnak!
2010. szept. 1. 15:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!