Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Anyu haldoklik,...

Mit tegyek? Anyu haldoklik, mondták az orvosok hogy már nem lehet mit tenni, bármelyik pillanatban meghalhat ha megcsörren a telefon már görcsbe rándulok.

Figyelt kérdés
Annyira kétségbe vagyok esve!! Nem akarom elengedni.!!! :'((( Nem lehet semmit sem tenni??? Nem fogom túl élni ha ő elmegy.. 17L
2010. aug. 31. 18:41
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én is szívesen felveszlek msn-re, ha szeretnéd. Apum 2 éve halt meg rákban az otthonunkban, tudom milyen érzés. Írj egy privit az msn címeddel, ha szeretnél.
2010. aug. 31. 19:49
 32/42 anonim ***** válasza:
73%

Prof. Dr. Dávid Tamás!

Nem tudom mennyire késő! Ő rákot gyógyít, teákkal! Sajnos nagyon drága, de az egészség minden pénzt megér!!!

2010. aug. 31. 20:23
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
18:55-ös vagyok. Nyugodtan írj, ha kéred pivátba, az msn-emet is megadom. Amúgy ilyen stádiumban a Dávid Tamás féle tea már nem segíthet. Különben utsó, én is ittam egy ideig, és ha jól emlékszem a tea csak egy külön terápia része.
2010. aug. 31. 21:11
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
eggyutt erzek veled!nem vagy egyedul! en 11 voltam mikor anyukam meghalt, most 24 vagyok!akkoriban persze lattam hogy beteg, de gyerekfejjel meg sem fordult a fejemben a legrosszabb! utanna nagyon nehez volt hogy mar nincs koztunk, nagyon hianyzott es hianyzik most is! es banom hogy nem voltam vele meg tobbet, persze nem tudhattam mi lesz. szerintem, ha tudsz mellette lenni, megolelni es elmondani hogy szereted nagyon, az jol esne neked is meg persze neki is! en barmit megtennek azert, hogy ezt megegyszer megtegyem! kitartast kivanok neked
2010. aug. 31. 21:21
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
A ràknàl morphiumot kap a vègèn ès màr nem is sajàt maga. Lehet azèrt küldenek el, hogy ne azt a roncsot làsd, arra emlèkezz, amit utoljàra làtsz. Fèrjem apja is igy haldoklott hàrom hèten keresztül. Akkor anyòsom ès a dokik nem engedtèk be a gyerekeket többè hozzà. Akkor 15 ès 17 èvesek voltak. Nagyon sajnàlom. Anyukàd mindig Veled lesz. Èrezni fogod. Anyukàm àrvàn nött fel màsfèl èves koràtòl. Sokszor mèg azt is èrezte, hogy anyukàja a kezèt fogja.
2010. aug. 31. 21:22
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
nagyon nagyon sajnállak, kívánok soksok erőt ennek az időszaknak az átvészeléséhez!
2010. aug. 31. 21:25
 37/42 anonim ***** válasza:
71%
Nem írsz már egy ideje. Remélem bementél anyudhoz, és nem a legrosszabb történt :S
2010. aug. 31. 21:27
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Szívemből sajnálom. Remélem sikerül erősnek lenned, lennetek.
2010. aug. 31. 22:14
 39/42 anonim ***** válasza:

Engem nagymamám nevelt fel. Ő volt az anyukám.

idős volt, beteg. Rettegtem, hogy mi lesz, ha meghal. Megáll az élet és minden és talán nem lesz folytatás, ilyeneken gondolkodtam és szószerint rettegtem. Többször kórházba került, mindig imádkoztam, hogy még most jöjjön haza.

Aztán egyszer újra bekerült, még pénteken bent voltam nála, este még telefonon is beszéltünk, majd este 9-kor jött a hívás apukámtól, hogy Mama meghalt!

Egy pillanatra valóban összeomlott a világ és kiesve éreztem magam mindenből. De a következő pillanatban mindent hirtelen nagyon tisztán láttam.

Mama nagyon beteg volt, sokat szenvedett a fájdalomtól, ami már megkeserítette az életét és ez most megszűnt neki. Békére lelt végre. De nekem ez most nagyon rossz és tudtam, hogy ez az amiről ő is mindig beszélt, hogy vannak dolgok az életben, amin túl kell menni!

A lelki békémet az a tudat hozta meg, hogy tudtam, hogy már neki nem fáj és ez a lényeg, hogy nem lehetek annyira önző, hogy mindenáron azt akarjam, hogy éljen, mikor szörnyű fájdalmak gyötrik.

Hidd el, ha eljön az ideje, hogy anyukád elmegy nem fogsz összeomlani, nem lesz semmi baj, fájni fog a szíved, de túlmész rajta. Meg fogod érteni, majd akkor.

Kívánok neked sok erőt és este elmondok értetek egy imát!

2010. aug. 31. 22:19
 40/42 anonim ***** válasza:

szia.mamám agydaganatba halt meg. És láttam utolsó napjaiban. Nem volt szép látvány. Sőt. Szántam, sajnáltam. Egyrészről jó volt látni, másrészről fájdalmas volt nagyon. Igen, mai napig emlékszem hogy milyen volt mikor haldokolt, de nem ez jut egyből róla eszembe, hanem az, mikor éjszakákat beszélgettünk át, együtt karácsonyoztunk (Erdélyben születtem, ők Romániában maradtak) stb.

ha neked fontos, mond apudnak, hogy muszáj látnod, anyukád, hozzád is tartozik, mindegy milyen állapotban.

sajnálom:( sok erőt kivánok neked!!!

22L

2010. szept. 1. 10:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!