Honnan tudod hogy tönkre ment a házasságod?
Figyelt kérdés
Igazából lehet tudni ezt még mielőtt "köpködnénk" egymást. Nekem úgy tűnik már nem tisztel, egyre többször tiszteleten meg ideges velem. Van két kis gyerekünk, és nem akarom megvárni amíg veszekedés ordítozás lesz belőle. Vajon lehet tudni, itt az idő elválni????2010. aug. 31. 16:13
1/6 anonim válasza:
Így volt nálunk is.Ha hazajött csak türelmetlen volt,mindenért én voltam a hibás.Nem érdekelte mi van velem.Elegem lett,kértem egy este menjen el.Beszélgetni nem lehetet vele.Az nap külön aludtunk.Mindketten megviselve ébredtünk,de ezután elbeszélgettünk és minden megváltozott.Kiderült elmentünk egymás mellett.Hibás voltam én is.Egy beszélgetést megér.
2/6 anonim válasza:
Megkel a problémákat beszélni. Te éppenúgy hibás vagy,mint a párod. A gyerekeknek a legrosszabb az lenne,ha eválnátok! Neked sem lenne könnyebb! Minden házasságban vannak nehézségek, csak ma divat elválni,mint a problémákat megoldani!
3/6 A kérdező kommentje:
Ezerszer próbáltam beszélni vele hidd el kedves második válaszoló. 1-2 napig ok de utána kezdődik megint. Én nem vagyok divat párti sem válás párti de a gyermekeket nem szeretném ha idegeskedésben és vitában nőnének fel. Eddig szép volt a házasságunk, két hónapja van ez kb. 14 éve együtt vagyunk már.
2010. aug. 31. 17:02
4/6 anonim válasza:
két hónapja tart ez,megsúgom akkor itt egy másik nő van a dologban akiért most odavan te meg a gyerekek meg csak nyűg vagytok a számára...
5/6 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok,én nem mertem leírni de én is nő ügyre gondolok.
6/6 anonim válasza:
23 év házasság, 2 év párterápia után a terapeuta javaslata, hogy váljunk el. Ez elég meggyőző ugye? :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!