Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tennétek különlegessé...

Hogyan tennétek különlegessé az első házassági évfordulótokat?

Figyelt kérdés
Vasárnap leszünk egy éves házasok a férjemmel. Sajnos elutazni nem tudunk, és ráadásul csak fél nap jut az "ünneplésre", mert délig mind a kettőnknek beugrott egy olyan munka, amit nem lehet elhalasztani. De déltől már egymáséi vagyunk!:) Viszont nem tudom, hogy mit csinálhatnánk. Egy sima vacsoránál többet szeretnénk, gondolkodtam, hogy elmegyünk esetleg az állatkertbe (nem Pestiek vagyunk), de attól félek hideg lesz. De akkor hova? Igazából a távolság nem gond (jó, azért ne kelljen egész végig a kocsiban ülni), tehát bármilyen különleges dologban benne lennénk! Kérlek, ha van ötletetek, segítsetek! köszönöm
2010. aug. 31. 13:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mi szülni mentünk az első évfordulónkon, úgyhogy nem túl sok időnk volt az ünneplésre. :-) De ha lett volna lehetőség rá, akkor biztosan színházba megyünk és utána vacsorázni valami jó kis helyre. Nálunk az évfordulós szabadtéri programokat erősen bekorlátozza, hogy decemberben van a nagy nap, így mindenképpen valami fedett helyet kell keresnünk minden évben. Tavaly vacsorázni mentünk, idén pedig itthon leszünk, a kicsi pedig a mamáéknál alszik. Valószínűleg ki se szállunk az ágyból, maximum egy összebújós filmnézés vagy egy romantikus fürdés fog beleférni. :P
2010. aug. 31. 15:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy Silverado elnyerte a tetszésed. Ha jól tudom, van ott étterem is, de nem vagyok benne biztos. Ha nincs, akkor ajánlom a Malom éttermet Kecskeméten (régi malom, ami belül étterem), hangulatos kis faboxok (romantikázásra tökéletes), nagyon jó kaja, normál árak.
2010. aug. 31. 15:32
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál! Hát legszívesebben már én is babával ünnepelnék!:) De még sajnos várat magára! A színházat mi is nagyon szeretjük, csak most voltunk. Bár most eszembe jutott, hogy esetleg valami jó kis fürdőbe is elmehetnénk, mondjuk Szegedre az Anna fürdőbe! Esetleg járt már ott valaki? Milyen? Bács-Kiskunban hol vannak még jó fürdők?
2010. aug. 31. 15:35
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem BK-megye, de Mórahalmon biztos van éjszakai fürdőzés is. Remek étterem a fürdő mellett egy kis csárdában, hétvégén élőzenével (bár a vasárnap nem tudom, mennyire felkapott).
2010. aug. 31. 15:51
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, jó hely, már voltunk ott. Ezen is gondolkodtunk! Húú na még egy kérdés! Bács-Kiskun megyében jártatok már lovagi étteremben? Mert találtam Halason is, meg Szegeden is, csak nincs honlapjuk, és nem tudom, hogy milyenek, meg hogy egyáltalán működnek-e még!
2010. aug. 31. 15:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Szia! Ne haragudj, de tegnap már nem tudtam válaszolni. Szegedi vagyok én itt nem tudok ilyen étteremről, de ettől még lehet, max. nem túl felkapott. Halasiról abszolút nem hallottam.
2010. szept. 1. 16:24
 17/18 A kérdező kommentje:

Jaj, de aranyos vagy! Köszi! Hát van a neten telószám, de és max. felhívom őket, vagy felveszik, vagy nem!

Köszönöm mégegyszer!

2010. szept. 2. 13:17
 18/18 De La Cruse ***** válasza:
Amit szeret egy kis játékkal. Elhívtam randira és megint megkértem a kezét.
2018. márc. 1. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!