Miből lehet érezni, ha már nem szeretem a párom/ a párom nem szeret engem?
Folyamatosan gyártjuk a felesleges vitákat. Mindig én vagyok a hülye, mert nem olvasok a gondolataiban.
Ha visszautasítom az együttlétet (mondjuk heti 6 alkalomból, csak heti 4 "sikerül"), már hisztizik. Sokszor mondja, hogy nagy a fenekem, hullik a hajam (folyamatosan próbálkozok ezeken változtatni), lusta vagyok, hülyeségekre szórom a pénzt stb.
Még nem élünk együtt (vagyis folyamatosan együtt alszunk, hol náluk, hol nálunk, de nincs közös kassza), de ha hétvégén reggeltől estig együtt vagyunk, néha besokallok.
Az elmúlt 4 napban annyi mindenért hisztizett, hogy már elbizonytalanodtam, hogy szeretem-e őt. Abban sem vagyok biztos, hogy ő szeret.
Persze mondja, de nem érzem. Eddig éreztem, de most nem.
Azt mondja ő egész nap rám gondol. (Elment bevásárolni, hozott nekem egy üveg üdítőt meg csemege uborkát az ebédhez, és neki ez azt jelenti, hogy ő "gondol rám", mert olyat hoz amit szeretek).
Javasoltam hogy vacsorázzunk valahol, ami nem itthon van, nem akar. Mozit se, tóparton sétálni se, dvd-zni se. Semmit. Mert ő fáradt/nyűgös/nincs kedve.
Elhiszem, hogy a munkája fárasztó, meg stresszes, de van egy kapcsolata, van egy kedvese, akivel azért törődni kellene, nem csak úgy lenni a kapcsolatban.
Ha havi 1x kimozdulunk, az már jó. Voltunk nyaralni, akkor is próbáltam megfelelni neki, hogy semmibe ne köthessen bele, de ő mégis cseszegetett.
Mondtam neki vasárnap, hogy becsüljön meg, mert nem fog ég egy ilyen nőt találni, aki ezt a sok hülyeségét elviseli. Nekem is rengeteg hibám van, de én próbálok alkalmazkodni, változni.
Néha annyira megbánt, hogy a sírás kerülget. Reggeltől estig dolgozik, de ha azt mondom, hogy szükségem lenne pénzre, nem ad. Tudja milyen sz.r anyagi helyzetben vagyunk. Nem hülyeségre kértem, hanem 1 cipőre és nadrágra (nem márkás, kínai... kb 5 ezer ft a kettő)
Hétfőn kezdődik a iskola, nem járhatok térdgatyában vagy lyukas cipőben. Azt hittem, 5 ezer ft-t tud nélkülözni, hát elég nehezen adta oda. :(
Az első ösztöndíjamból visszaadom neki.
Legtöbb kapcsolat nem mentes a súrlódásoktól-sőt kijelenthető hogy olyan csak a mesékben és a ifjú leányi fantáziákban van :)
Mégis elmondható,hogy egy jól működő kapcsolatban a szeretet kifejeződése van túlsúlyban ,vagyis a másik felé való kedveskedés, segítés, beszélgetések, közös programok, másik kedvének keresése akkor is,ha az időnként nem egészen egyezik az enyémmel -néha önfeláldozónak kell lenni, különben nem működik. -és ez persze kölcsönös.
mintha magamat hallanám kérdező....
tényleg azóta mi van veletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!