Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miből lehet érezni, ha már...

Miből lehet érezni, ha már nem szeretem a párom/ a párom nem szeret engem?

Figyelt kérdés

Folyamatosan gyártjuk a felesleges vitákat. Mindig én vagyok a hülye, mert nem olvasok a gondolataiban.

Ha visszautasítom az együttlétet (mondjuk heti 6 alkalomból, csak heti 4 "sikerül"), már hisztizik. Sokszor mondja, hogy nagy a fenekem, hullik a hajam (folyamatosan próbálkozok ezeken változtatni), lusta vagyok, hülyeségekre szórom a pénzt stb.

Még nem élünk együtt (vagyis folyamatosan együtt alszunk, hol náluk, hol nálunk, de nincs közös kassza), de ha hétvégén reggeltől estig együtt vagyunk, néha besokallok.

Az elmúlt 4 napban annyi mindenért hisztizett, hogy már elbizonytalanodtam, hogy szeretem-e őt. Abban sem vagyok biztos, hogy ő szeret.

Persze mondja, de nem érzem. Eddig éreztem, de most nem.

Azt mondja ő egész nap rám gondol. (Elment bevásárolni, hozott nekem egy üveg üdítőt meg csemege uborkát az ebédhez, és neki ez azt jelenti, hogy ő "gondol rám", mert olyat hoz amit szeretek).

Javasoltam hogy vacsorázzunk valahol, ami nem itthon van, nem akar. Mozit se, tóparton sétálni se, dvd-zni se. Semmit. Mert ő fáradt/nyűgös/nincs kedve.

Elhiszem, hogy a munkája fárasztó, meg stresszes, de van egy kapcsolata, van egy kedvese, akivel azért törődni kellene, nem csak úgy lenni a kapcsolatban.

Ha havi 1x kimozdulunk, az már jó. Voltunk nyaralni, akkor is próbáltam megfelelni neki, hogy semmibe ne köthessen bele, de ő mégis cseszegetett.

Mondtam neki vasárnap, hogy becsüljön meg, mert nem fog ég egy ilyen nőt találni, aki ezt a sok hülyeségét elviseli. Nekem is rengeteg hibám van, de én próbálok alkalmazkodni, változni.

Néha annyira megbánt, hogy a sírás kerülget. Reggeltől estig dolgozik, de ha azt mondom, hogy szükségem lenne pénzre, nem ad. Tudja milyen sz.r anyagi helyzetben vagyunk. Nem hülyeségre kértem, hanem 1 cipőre és nadrágra (nem márkás, kínai... kb 5 ezer ft a kettő)

Hétfőn kezdődik a iskola, nem járhatok térdgatyában vagy lyukas cipőben. Azt hittem, 5 ezer ft-t tud nélkülözni, hát elég nehezen adta oda. :(

Az első ösztöndíjamból visszaadom neki.

2010. aug. 31. 13:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Kettőn áll a vásár! Jó lenne tudni hogy a párod hogyan látja a kapcsolatot, akkor talán racionálisabban látnánk a problémát.

Tudod, ha valami nem jó, fáj, kínos, azt az ember egy idő után hanyagolja. Ha nem érzed jól magad a kapcsolatban akkor kérd meg a párod, hogy változtassatok. A változás hiányában további lépéseket tudsz megtenni.

Hidd el találna másik nőt, aki szeretni elfogadni tudnák. Nem jobbat, szebbet, stb, hanem mást, de lehet, hogy vele elmenni sétálni. Ne mondj ilyet mert ez nem ok.

2010. aug. 31. 14:09
 12/24 anonim ***** válasza:
jav. tudnák helyett tudná
2010. aug. 31. 14:10
 13/24 A kérdező kommentje:

Írtam én valahol, hogy nem dolgoztam?

Nem vagyok vérig sértve, egyszerűen nem tudom mit érzek iránta.

Olyan butaságok miatt képes velem összeveszni, hogy ha reggel sportcipő volt rajtam, délelőtt miért húztam papucsot. (Kórházba mentünk látogatni, oda nem húzom fel a "megviselt" sportcipőmet, hanem inkább a papucsom).

Vagy hogy miért nem a strandtáska méretű táskámat vittem magammal (kórházba strandtáska), mert a szatyor (amibe a telefon, kulcs, zsepi meg egy kis gyümölcs elfért) az égés.

Nyaraláson is hisztizett, hogy vigyem ki a szemetet (mert a szemétnek nem mindegy, hogy 1kor viszem ki, vagy negyed2kor), és mikor azt mondtam, hogy majd 10 perc múlva, akkor én voltam a lusta dög.

Nem szedtem fel, hanem fogytam 2 kg-t (a ok veszekedés, idegeskedés miatt). Eddig is ekkora fenekem volt, vagy talán nagyobb is. Mondtam, hogy mozogjunk együtt. Ő ellenben 10 kg-t felszedett.

Neki abból áll a napja, hogy reggel elmegy (fél6kor), és este 8-9 körül ér haza.

Telefonon nem érem el, mert kinyomja vagy nem veszi fel (persze dolgozik, szóval ez érthető).

Hétvégén meg pihen, vagy autót takarít, vagy a garázsban ügyködik.

2010. aug. 31. 14:29
 14/24 A kérdező kommentje:

"Hidd el találna másik nőt, aki szeretni elfogadni tudnák. Nem jobbat, szebbet, stb, hanem mást, de lehet, hogy vele elmenni sétálni. Ne mondj ilyet mert ez nem ok."

Senki nem olyan hülye, hogy 2 pofont megbocsát. Meg ahogy néha beszél az emberrel... Ilyenkor egyszerűen nem hallom meg a csúnya szavakat.

Nekem sem kellett volna megbocsátanom neki, de szerettem. Most viszont egyáltalán nem tudom mit érzek.

Ha este feljön, még azt sem kérdezi meg milyen napom volt. Csak az ő dolgairól beszélgetünk.

2010. aug. 31. 14:31
 15/24 A kérdező kommentje:

Nem a ruházkodásomat kell, hogy fizesse, hanem kölcsön kértem tőle pénzt, hogy tudjak venni cipőt meg nadrágot.

A kettő közt óriási különbség van.

2010. aug. 31. 14:32
 16/24 anonim ***** válasza:

Panaszkodsz, panaszkodsz, panaszkodsz

Ha ennyire rossz, akkor mégis

miért vagy vele???

Én meghallgatnám a másik oldalt is, nekem ez így nagyon sarkítottnak tűnik....

2010. aug. 31. 14:33
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mit?

te tehetsz az egészről. ha lenne eszed, már rég kiléptél volna ebből. megütött kétszer is, minden szir- szarba beleköt mint valami házsártos, rigolyás vén marha, basztat téged a külsőd, a szokásaid vagy kb minden levegővételed miatt. te meg ezt tűröd. ez a pasas nem fog változni, túl sok van a számláján, hogy mindenben megváltozzon, úgyhogy ne a csodára várj, hanem hagyd ott a fenébe.

2010. aug. 31. 14:35
 18/24 A kérdező kommentje:
Igen, valóban azt kellene tennem, elhagyni...
2010. aug. 31. 14:37
 19/24 A kérdező kommentje:

"Én meghallgatnám a másik oldalt is, nekem ez így nagyon sarkítottnak tűnik...."

Gondolod, hogy ő mást mondana? Az ő szemszögéből nézve is ezek a dolgok történnek:

- dolgozik, feljön, eszik, alszik, másnap megy dolgozni.

Nincs kedve beszélgetni, sem elmenni valahová kettesben.

2010. aug. 31. 14:52
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Miből lehet érezni??? Abból amit leírtál: pofon, nem egyetértés, stb.

Panaszkodás helyett lépj tovább.

2010. aug. 31. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!