Hogyan tudnék felülkerekedni ezen, és kicsit elengedni, túllepni rajta?
Tíz évvel fiatalabbak nálunk, mi házasok vagyunk, gyerekink vannak.
A sógornőm nemrég talált magának egy pasit, aki sajnos az előző barátnőjét is csalta, így jöttek össze a sógornőmmel is.(ez sok mindent elárul a jelleméről)
A pasi egy igazi kihasználó, lehúzó, haszonleső típus. Mikor eljött hozzánk folyamatosan figyelte, nézte a házunkat, mi mindenünk van. El sem hittem volna ha nem a saját szememmel látom. Kérdezgette mennyit keresünk meg ilyen fura dolgok. Mint aki képben akár lenni kb hogy mennyi pénzünk van. És ezt így pár hónap együttjárás után.
A kapcsolatuk hidegen hagy, meg az is ha totál átvágja a sógornőmet, viszont azt nem bírom elviselni, hogy mióta ez a pasi van a sógornőm kb a földre sem lép olyan nagyképű lett. Illetve anyósom is abszolút erősíti a lányát ebbe. Minket meg eléggé kritizálnak, főként engem, és az új "családtagot" meg úgy kezelik mint ha ő már x éve családtag lenne. Ez engem őszintén baromira zavar, nem érzem fairnek.
Hogyan tudnám ezt kizárni vagy mit mondogassak magamnak ami segítene?
"mond meg h szóljanak xynak" Ezt a párodnak kell megmondani anyósodék számára.
Csökkentsd a sógornőékkel a kapcsolatot a minimumra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!