Miért nem bírom elviselni férjem 12éves fiát?Ahogy nő úgy lesz egyre jobban az anyja.
Itt nem az eltartáson van a hangsúly Te félkegyelmű!
Hanem azon h a kérdező igazából csak kiakarja sajátítani a férjét.
Az a gyerek 12 évig egy bizonyos férfit hitt az apjának. Vele állt apa-fia kapcsolatban. Most a kérdező már azt is tiltami akarja h elmenjen a férje a fiához. Nyilván féltékeny az exre, mert erre a részre ésszerű magyarázat nincs!
Azt értem h a pasi belemegy az apasági tesztbe. És abba h innentől ne találkozzon azzal a gyerekkel akit x ideig nevelt egy htban? Akivel hétvégente családi programja volt?
A kérdező véleményem szerint azt hiszi, h ha mázlija vam és kiderül h nem a párjáé a gyerek, akkor mindennemű kapcsolatot megszakít majd az egész familiával.
Erre is csak azt mondom h azért mert féltékeny lehet az exre.
Úgy gondolja h már van közös gyerek, itt az idó h a másikat leválassza a pasiról. Most már ott a közös, azon élje ki magát a pasas, a régit meg dobja el mint egy elhasznált játékot
.Szerintem a legjobb megoldás az lenne,ha csináltatnánk apasági tesztet.Illetve férjem nem menne hozzájuk
Kedves 51, a félkegyelmű az, aki nem látja, hogy az apuka fiaként szereti a gyereket és nem érdekli, ki a genetikai apa. Pont.
Ki sajnálta itt az anyját?
A férjedet mindanyian sajnáljuk. Főként azért, mert a felesége mindent elkövet azért h az eddig általa is nevelt gyereket kitörölje az életéből.
Gondolj arra hogy ha most a fiadról kiderülne h elcserélték a kórházban, és nem is a te vérszerinti gyereked. Akkor elhajítanád?
A gyerekem nem azért a gyerekem mert vannak egyezések a dnsünkben. Azért az mert én neveltem. Ott voltam mikor beteg volt, mikor végugment a mozg fejlődésen, mikor először mondta h apa!
Gondolkodj el ezen!
Elkényeztetett? És a tiéd milyen lesz?
Mert baromi tapasztaltnak hiszed magad gyereknevelésben úgy látom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!