Másnak is ilyen az anyja?
Figyelt kérdés
Reggel mikor hamarabb fennt vagyok akkor apám mindig mondja,hogy nem szabad hangoskodni. De ha apám nincs itthon akkor anyám 6 órakor elkezd mosogatni meg porszívózni és nem bírok aludni2020. okt. 28. 07:03
1/19 anonim válasza:
napi utáljuk együtt anyámat kérdés pipa
2/19 anonim válasza:
Anyád apád kérését figyelembe veszi, mert a férje, a tiedet nem, mert te a gyereke vagy.
3/19 anonim válasza:
Vele kéne megbeszelned, ha tovább akarsz aludni, mi hiába sajnalunk itt kórusban.
4/19 anonim válasza:
Sajnos anyád =öreg nő. Elmúlt 40. Azok már csak ilyenek, mindenbe és mindenkibe belekötnek. Ha majd elköltözöl, akkor szegény apukád lesz a soron.
5/19 anonim válasza:
Talán azért "hangoskodik" mert bőven van munkája a reggel elvégzett után is, akkor fér bele az idejébe. Te megy nyilván nem a házimunkával hangoskodsz ha felkelsz. Mondjuk érdekes hogy anyádnak mosogatással kell kezdeni a napot-rajta kívül nem tudja más is megcsinálni-előző nap délután vagy este?
6/19 anonim válasza:
Kérdező, cseréld le anyád a 4-es válaszolóra. Visszasírod hamar :D
7/19 anonim válasza:
Szerintem inkább örülj, hogy mos és takarít rád, nem pedig hagy téged megenni a koszban. (Az én anyám pont ilyen volt)
Kérd meg tőle, hogy nem tudsz aludni, csinálja akkor mikor felkelsz, de ne délben kelj...
8/19 anonim válasza:
Elmosogatsz este, és anyád nem csörömpöl azzal reggel hatkor. Probléma megoldva.
9/19 anonim válasza:
Hogy is merészel szegény takarítani? Még felébreszti a gyereket! Ha segítenél és te megcsinálnád, biztosan nem kelne fel ő sem ilyen korán takarítani. Gondolom, nem szórakozásból csinálja!
10/19 anonim válasza:
szegééény. mi lenne, ha este - anyád helyett - elmosogatnál. vagy akkor, ha méltóztattál feltápászkodni, jahh, azt nem, ugye..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!