Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el neki, ha...

Hogy mondjam el neki, ha mostanában nem figyel rám eléggé?

Figyelt kérdés

Pénteken kiderült, hogy terhes vagyok. El akartam mondani a páromnak, de ez nem telefontéma, így megvártam míg este hazaér. Este mondtam neki, hogy egy fontos dologról szeretnék beszélni vele. Közölte, hogy ő elmegy sörözni, mivel már 2 hónapja sehol nem volt. Úgy voltam vele, hogy jó, marad a szombat. Szombaton sem, és vasárnap sem leültünk beszélgetni. Folyamatosan telefonált, vagy internetezett.

Tegnap este hazaért, közölte, hogy ő túl fáradt a beszélgetéshez. Egyszerűen elegem van, hogy mindig minden fontosabb, és ha valamit kérdezni szeretnék, sms-t vagy emailt kell írnom neki, és akkor esetleg megmondja, hogy mit enne ebédre, vagy ilyesmi.

Egyedül nem akarok dönteni a baba sorsa felől.

Kb 2 hete nem tudtunk normálisan leülni és megbeszélni valamit.

2010. aug. 31. 08:51
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
Tegnapi 19:28-as vagyok.Sajnalom, hogy igy alakult, de vegulis tenyleg jobb igy.Azert az abortuszt nagyon gondold meg, en irtam ugye, hogy mi is szakitofelben voltunk, amikor terhes lettem.Vegulis en dontottem ugy, hogy elvetetem, o szerette volna megtartani, de en az akkori (20 eves) eszemmel bulizni akartam, csavarogni, stb.Szoval otthagytam a sracot, es elmentem abortuszra, de utana nagyon megbantam,es igy negy ev utan sem hevertem meg ki teljesen, sot szerintem soha nem fogom.Mar belatom, hogy jobb lett volna, ha megtartom.Szerintem, ha van kire tamaszkodnod, szulok, ilyesmi, akkor inkabb tartsd meg.Probalj beszelni anyukadekkal.Tudjak, hogy mi a helyzet?Nem kene sokaig otthonmaradnod, biztos vigyaznanak ra, vagy bolcsibe is adhatod, ha mar par honapos.Amugy nem akarlak osszezavarni, mert gondolom, milyen rossz lehet most, en is kb. ezeken mentem keresztul.De azert ne hamarkodd el a dontest, gondold at jol.
2010. szept. 1. 18:44
 62/62 anonim ***** válasza:

9:03as vagyok. Nagyon sajnalom hogy igy alakult. :(

Szerintem egy ilyen pasitol, jobb hogy megszabadultal.

Ami a babat illeti, merlegeld meg nagyon jol.

Pontos tanacsot ezzek kapcsolatban nem irnek inkabb, te tudod pontosan mit erzel, mit talalsz a legjobbnak magadnak.

Megkerdezhetem hogy milyenfele vedekezesi modszerrel estel teherbe? Csak azert kerdezem mert elegge furcsanak tunik mikor valaki vedekezik es megis ilyesmi tortenik. Sajnos semmilyen vedekezesi modszer nem 100%an biztonsagos, olvastam errol...

2010. szept. 1. 19:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!