Hogy mondjam el neki, ha mostanában nem figyel rám eléggé?
Pénteken kiderült, hogy terhes vagyok. El akartam mondani a páromnak, de ez nem telefontéma, így megvártam míg este hazaér. Este mondtam neki, hogy egy fontos dologról szeretnék beszélni vele. Közölte, hogy ő elmegy sörözni, mivel már 2 hónapja sehol nem volt. Úgy voltam vele, hogy jó, marad a szombat. Szombaton sem, és vasárnap sem leültünk beszélgetni. Folyamatosan telefonált, vagy internetezett.
Tegnap este hazaért, közölte, hogy ő túl fáradt a beszélgetéshez. Egyszerűen elegem van, hogy mindig minden fontosabb, és ha valamit kérdezni szeretnék, sms-t vagy emailt kell írnom neki, és akkor esetleg megmondja, hogy mit enne ebédre, vagy ilyesmi.
Egyedül nem akarok dönteni a baba sorsa felől.
Kb 2 hete nem tudtunk normálisan leülni és megbeszélni valamit.
9:12 vagyok
Az előttem lévők leírták, amit én is akartam válaszolni: ez nem három órás projekt és nem kérünk előre időpontot egy beszélgetésre...
azt sem értem, hogy ehelyett, hogy itt problémázol miért nem téped ki a monitort a falból és közlöd, hogy most akkor rád figyeljen mert el akarod mondani, hogy terhes vagy. Vaaagy fel lehetne emelni a telefont is...
ma 09:18 (2.)
Látom te sem tudsz olvasni.
És ez nem olyan téma számomra, amit telefonon is lehet közölni.
"hanem beszélgessetek csak simán.Gondolom szoktatok ha haza ér a munkából.Mond meg ott neki."
Kb 2 hete nem tudtunk normálisan leülni és megbeszélni valamit. (Ezt írtam fent, abban a zöld téglalapban)
9:30as vagyok.
Szerintem nalatok komoly komunikalasi problemak vannak.
Ha hazaer, legy hatarozottabb, beszelj vele, ne engedd sorozni, tevezni, internetezni vagy egyeb kutyagumizni!
Mondd meg neki hogy most te vagy a fontos! Nem a tobbi semmisegek!
Remelem ma vegre el fogod mondani, ennyi hasznos tanacs utan a valaszolok reszerol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!