Hogy mondjam el neki, ha mostanában nem figyel rám eléggé?
Pénteken kiderült, hogy terhes vagyok. El akartam mondani a páromnak, de ez nem telefontéma, így megvártam míg este hazaér. Este mondtam neki, hogy egy fontos dologról szeretnék beszélni vele. Közölte, hogy ő elmegy sörözni, mivel már 2 hónapja sehol nem volt. Úgy voltam vele, hogy jó, marad a szombat. Szombaton sem, és vasárnap sem leültünk beszélgetni. Folyamatosan telefonált, vagy internetezett.
Tegnap este hazaért, közölte, hogy ő túl fáradt a beszélgetéshez. Egyszerűen elegem van, hogy mindig minden fontosabb, és ha valamit kérdezni szeretnék, sms-t vagy emailt kell írnom neki, és akkor esetleg megmondja, hogy mit enne ebédre, vagy ilyesmi.
Egyedül nem akarok dönteni a baba sorsa felől.
Kb 2 hete nem tudtunk normálisan leülni és megbeszélni valamit.
komolyan mondom kész röhej, amit csinálsz!
1. ha én beszélni szeretnék a párommal, akkor beszélek is, pláne ha ilyen fontos dologról van szó.
ergo fosol elmondani neki.
2. mi spec. 2 éve vagyunk együtt, mondjuk még rég nem abban a korban, h gyerekünk lehessen (23) de amikor feljön ez a téma, akkor mindig beleéli magát egy kicsit, és már várja, hogy mikor lesz alkalmas az idő a gyerekvállalásra.
ergo nem komoly a kapcsolatotok, ha ez ennyire nem került még szóba.
sajnálom a gyereket. titeket nem tudlak, mert annyira töketlenek vagytok, hogy arra nincsenek szavak.
Na, egy 13 éves kislány osztja az észt a védekezési módokról, akinek ott a fenekén a tojáshéj.
Írtam én egy szóval is, hogy nem védekeztünk?
Hihetetlen vagy, komolyan mondom...
Kb. 5 mp elmondani, aztán már biztos lesz rád ideje.
Ha meg nem, és mondjuk csak számítógépezik tovább, akkor szépen felemeled a legközelebbi vázát, és széttöröd a fején.
Üdv: Zizo
Sajnálom.
Nem azzal a céllal írtam ki a kérdést, hogy kiakasszam a válaszadókat.
Egyszerűen ez a téma összetettebb, nem lehet rögtön a "terhes vagyok" kezdetű mondattal kezdeni.
Ha sikerül beszélnünk, először azt kell megbeszélnünk, mik a tervei velem.
Ha közli, hogy már nem szeret/kifelé kacsintgat, akkor úgysem maradok vele, és akkor a gyereket sem tudom megtartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!