Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el neki, ha...

Hogy mondjam el neki, ha mostanában nem figyel rám eléggé?

Figyelt kérdés

Pénteken kiderült, hogy terhes vagyok. El akartam mondani a páromnak, de ez nem telefontéma, így megvártam míg este hazaér. Este mondtam neki, hogy egy fontos dologról szeretnék beszélni vele. Közölte, hogy ő elmegy sörözni, mivel már 2 hónapja sehol nem volt. Úgy voltam vele, hogy jó, marad a szombat. Szombaton sem, és vasárnap sem leültünk beszélgetni. Folyamatosan telefonált, vagy internetezett.

Tegnap este hazaért, közölte, hogy ő túl fáradt a beszélgetéshez. Egyszerűen elegem van, hogy mindig minden fontosabb, és ha valamit kérdezni szeretnék, sms-t vagy emailt kell írnom neki, és akkor esetleg megmondja, hogy mit enne ebédre, vagy ilyesmi.

Egyedül nem akarok dönteni a baba sorsa felől.

Kb 2 hete nem tudtunk normálisan leülni és megbeszélni valamit.

2010. aug. 31. 08:51
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
83%
Figyelemhiányod van. Túl nagy feneket akarsz keríteni ennek az egésznak, drámaian, mint a filmekben. Ne unatkozz. Foglald le magad.
2010. aug. 31. 10:02
 42/62 anonim ***** válasza:
84%

komolyan mondom kész röhej, amit csinálsz!

1. ha én beszélni szeretnék a párommal, akkor beszélek is, pláne ha ilyen fontos dologról van szó.

ergo fosol elmondani neki.

2. mi spec. 2 éve vagyunk együtt, mondjuk még rég nem abban a korban, h gyerekünk lehessen (23) de amikor feljön ez a téma, akkor mindig beleéli magát egy kicsit, és már várja, hogy mikor lesz alkalmas az idő a gyerekvállalásra.

ergo nem komoly a kapcsolatotok, ha ez ennyire nem került még szóba.

sajnálom a gyereket. titeket nem tudlak, mert annyira töketlenek vagytok, hogy arra nincsenek szavak.

2010. aug. 31. 10:04
 43/62 anonim ***** válasza:
79%
10:04 Egyetértek!
2010. aug. 31. 10:26
 44/62 anonim ***** válasza:
100%
Állj oda elé, mögé, mellé..mindegy. Ha figyel, ha nem, mond el. Akkor majd figyelni fog. Ne izélj rajta, nem kell körbe-körbe kerülgetni, így meg fog hallgatni, ha máshogy nem megy.
2010. aug. 31. 11:43
 45/62 A kérdező kommentje:

Na, egy 13 éves kislány osztja az észt a védekezési módokról, akinek ott a fenekén a tojáshéj.

Írtam én egy szóval is, hogy nem védekeztünk?

2010. aug. 31. 12:50
 46/62 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlen vagy, komolyan mondom...

Kb. 5 mp elmondani, aztán már biztos lesz rád ideje.

Ha meg nem, és mondjuk csak számítógépezik tovább, akkor szépen felemeled a legközelebbi vázát, és széttöröd a fején.

Üdv: Zizo

2010. aug. 31. 15:17
 47/62 A kérdező kommentje:
De én nem így akarom közölni életem legfontosabb dolgát, hogy ő nem figyel rám 100%-osan!
2010. aug. 31. 15:18
 48/62 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de nagyon kiakasztó nő vagy....le lehet pontozni de ez van.
2010. aug. 31. 16:09
 49/62 A kérdező kommentje:

Sajnálom.

Nem azzal a céllal írtam ki a kérdést, hogy kiakasszam a válaszadókat.

Egyszerűen ez a téma összetettebb, nem lehet rögtön a "terhes vagyok" kezdetű mondattal kezdeni.

Ha sikerül beszélnünk, először azt kell megbeszélnünk, mik a tervei velem.

Ha közli, hogy már nem szeret/kifelé kacsintgat, akkor úgysem maradok vele, és akkor a gyereket sem tudom megtartani.

2010. aug. 31. 16:21
 50/62 anonim ***** válasza:
Úristen... Majd mondd el ha végre rászántad magad h elmondd neki... Bár azóta eltelt 4 nap vagy még mindig vársz???
2010. aug. 31. 16:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!