Hogy mondjam el neki, ha mostanában nem figyel rám eléggé?
Pénteken kiderült, hogy terhes vagyok. El akartam mondani a páromnak, de ez nem telefontéma, így megvártam míg este hazaér. Este mondtam neki, hogy egy fontos dologról szeretnék beszélni vele. Közölte, hogy ő elmegy sörözni, mivel már 2 hónapja sehol nem volt. Úgy voltam vele, hogy jó, marad a szombat. Szombaton sem, és vasárnap sem leültünk beszélgetni. Folyamatosan telefonált, vagy internetezett.
Tegnap este hazaért, közölte, hogy ő túl fáradt a beszélgetéshez. Egyszerűen elegem van, hogy mindig minden fontosabb, és ha valamit kérdezni szeretnék, sms-t vagy emailt kell írnom neki, és akkor esetleg megmondja, hogy mit enne ebédre, vagy ilyesmi.
Egyedül nem akarok dönteni a baba sorsa felől.
Kb 2 hete nem tudtunk normálisan leülni és megbeszélni valamit.
Ma mindenképpen elmondom neki, hiszen egyikünknek sem jó ez a mostani állapot.
Ha vége lesz, akkor legyen vége. Ha meg rendbe lehet hozni, akkor dolgozzunk rajta együtt, közösen.
Még nem étr haza. Hívtam, de foglalt volt.
Kb 18:12 óta folyamatosan foglalt..
"Egyszerűen ez a téma összetettebb, nem lehet rögtön a "terhes vagyok" kezdetű mondattal kezdeni."
Nem tudom.En, abban a pillanatban, amikor meglattam a ket csikot a teszten, bogve rangattam ki az alvo pasimat az agybol(akivel mellesleg szakitofelben voltunk).Es pontosan ezt a ket szot mondtam neki.Hogy birod magadban tartani???
Elmondtam neki, de csak ennyit hogy: "Kisbabánk lesz".
Azt mondta ő nem akar babát, vetessem el.
Szakítottunk, és odaadta a 30 ezer ft-t az abortuszra.
Munkanélküli vagyok. Visszamegyek a szüleimhez, de ők csak akkor tudnak befogadni, ha beleszállok a költségekbe, tehát dolgoznom kell, nem tudok most babázni...:S
Nincs miből eltartanom.
Ez egy tündérmese, ahol elmaradt a happy end...
Sok sikert kívánok a továbbiakban, de sztem mindenféleképp jobban jártál, hogy megszabadultál ettől a pasitól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!