Felvegyek hitelt? Tudom, hosszú a történet, de enélkül nem nagyon lenne világos.
Tipikus magyar történet, ahol sajnos Te vagy az egyetlen aki gondolkodik. Az ismert magyaros motívumok:
Ház meg jó kocsi az nekem JÁR.
Hitel? Ja igen, az ingyen pénz.
CHF alapú? Az meg mi? Mindegy is, így kevesebb a kamat.
Nem tom mi az a jelzáloghitel, a házamat úgyse vehetik el.
Munkám örökké lesz, nem kell spórolni.
A hitel különösen akkor jó, ha egy másikat kell törleszteni.
Nem akarok okoskodni, de mindenki gondolja végig:
Ha eddig nem tudtam félre tenni egy forintot se, ezután honnan fogok 70et havonta a hitelre????
Ne vegyél fel hitelt, ugorj le a süllyedő hajóról!
Eld a sajat eletedet!
Nagyon felelotlenek voltak a szuleid, mivel amikor elvaltak ezeket a dolgokat Nekik kutya kotelesseguk lett volna letisztazni, mivel ez az O sorsuk, az O eletuk!
Nem pedig 2 fiatal gyermekre bizni ezeket a komoly dolgokat, s pont akkor, amikor meg csak "felkeszultok" arra, hogy a sajat utjaitokon induljatok el!
Nem szabad kolcsont felvenni, mert a sajat sorsodat nehezited meg, es nem kicsit, es ez nem a Te eleted!
Mint ahogyan leis irtad, Te ugyes vagy es tudnal haladni,
de mindig "Visszahuznak".
Szeresd Edesanyadat, de amikor kulon elsz es dolgozol legyen kulon kasszad, segithetsz Neki, ezt Te dontod el, hogy hogyan es mennyivel,
de jegyezd meg,hogyha Te bajba kerulnel, akkor kire szamithatnal, vagy pedig ezeket a nagy kolcsonoket mibol fogod visszafizetni es hogyan fogysz megelni!
Ne nehezisd a sorsodat az eletedet, ez nem a Te hazad, ez
az Edesanyad haza, es nem biztos, hogy valaha is a Tied lesz, foleg ha ilyen a Testver!!
Tapasztalatbol tudom, de Te dontesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!