Miért kell egy gyereknek egész nyáriszünetben cselédkedni?
Egész nyáron itthon vagyok,nem megyek soha,sehova.Napközben minden nap csinálok valami házimunkát,vagy felporszívózok,vagy felsöpröm az előszobát vagy elmosogatok stb.
Mivel én úgy gondolom egy gyereknek az a dolga hogy nyáriszünetben pihenjen,lazuljon,és aludjon,hogy aztán szeptemberben kipihenten menjen vissza az iskolába,ezért nem takarítottam a nyáron ki addigra amire anyám hazaért,hanem csak minden nap segítettem egy kicsit..
Neki ez nem elég..
Ő persze úgy gondolja,hogy mivel én otthon vagyok ezért egész nap robotoljak és takarítsak hogy aztán amire ő hazajön általában 3-4 óra körül akkor minden csilli-villi legyen.
Most nem azt mondom h dögöljöm meg anyám a házimunkában,de szerintem az a normális hogyha a házban a nő mos,főz,pakol,és a gyerek pedig segédkezik mikor éppen miben.
De ugye anyám ezt nem így gondolja és ebből vannak mindig az üvöltések és a veszekedések.
Merthogy neki mindig takarítania kell meg minden..De hiszen én mindig segítek,csak nem cselédkedek álladóan.
Szerintem a házimunka egy anyának a dolga és nem a gyereknek..
Igazam van vagy nincs igazam?
13/L
Én nem vagyok hajlandó kisregényt írni és órák hosszat veszekedni,de én csak megkérdeztem mi a véleményetek..
Amúgy kezdem nagyon megutálni ezt az oldalt.
Felteszek egy kérdést,és akkor mindenki lehurrog.
Én csak megkérdeztem nektek mi a véleményetek.Oké,elmondtátok,de attól még nem kell ennyire utálkozni.
Nem gondolnám hogy taknyos vagyok azért mert nem takarítom ki a házat minden nap..
Mindenkinek megvan a véleménye és ezt tiszteletben tartom.
Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!