Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szeretnék kisbabát, de...

Nagyon szeretnék kisbabát, de a párom nem. Vajon etikus-e a megoldás amire gondolok?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok, 9 éve vagyunk együtt és igazán szeretjük egymást. Neki már van egy nagy fia, és bennem kb. fél éve fogalmazódott meg először és azóta erősödik a vágy egy baba után! De ő nem akarja! A szemembe nem mondja, de utalásokból tudom. El vagyok keseredve. Arra gondoltam, hogy nem védekezek és ha összejönne a baba, még előjöhetnek belőle az apai érzések, de ha mégsem és azt látom rajta, hogy pánikban van és sarokba szorítva érzi magát, bármennyire is fájdalmas, de elhagyom. Mert ha már nélküle döntök a gyerekvállalásról nem tehetem meg vele, hogy belekényszerítem. Hisz nem tehetem tönkre az életét, de ő sem az enyémet! És én gyereket akarok és tőle. De nagyon bízom benne hogy ha megtudja, hogy újból apa lesz megváltozik a véleménye. A fiát nagyon szereti és nem hiszem el hogy a mi közös babánkat ne szeretné majd!
2008. dec. 10. 16:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

hm... sztem mond el neki, amit ide leírtál. vagy ha erre nem vagy képes mutasd meg neki.

elég lesz...

2008. dec. 11. 14:44
 12/14 anonim válasza:
Sajnos nagyon hasonlo a helyzetem, 7 eve vagyunk egyutt a parommal, 1 eve szeretnek gyermeket es nagyon vagyom ra, de o nem szeretne, mar elmult 30 eves, en 25 vagyok es sajnos o nem is fog akarni. Az en dilemmam az, h maradjak vele vagy sem, illetve, hogy meddig varjak meg. Ilyen helyzetben szerintem nem lehet tancsot adni.
2013. máj. 26. 22:33
 13/14 anonim ***** válasza:
80%
36 éves nö vagyok, AZ én párom sem akart soha gyereket, de AZ ex exem sem!!! Mivel nagyon jó anyagi háttérrel rendelkezem, saját lakás, munka, böven elég pénz, kockáztattam. Egy férfi soha sem lehet elég óvatos.....most 3 hónapos terhes vagyok. Nem érdekel, nit gondol vagy mit érez, mert öt sem érdeklik AZ én érzéseim! Költözhet, költözni is fog. Behúzott farokkal, mint a kutya. És tartásdijat is kérek majd......ha a férfiakon múlna, soha sem lehetne gyerekem, egy sem!!! Lányok, legyetek lelkiismeretlenek, föleg 35 fölött. Jobb lelkiismeretlennek lenni mint egy depressziós 50es nönek akinek soha sem sikerült a család. A gyereknek meg majd lesz egy mostohaapja késöbb, pasit bármelyik életkorban lehet fogni. De a termékenységi szakasza a nöi életben nagyon limitált, azt muszáj komolyan venni.....
2016. jan. 30. 15:18
 14/14 anonim ***** válasza:
#13: Undorító vagy.
2018. okt. 28. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!