Van itt olyan akik össze veszett a szüleivel, mert nem volt nekik szimpatikus a kiválasztott férj/feleség?
A párom összeveszett az édesanyjával az állandó piszkálódások miatt amit megengedett magának irányomban. Egyébként sem volt felhőtlen a kapcsolatuk (például azért mert visszaélt a saját fia fizetésével "ügyvédi" költségek címszóval az öccse gyermekelhelyezési perét illetően), verte kiskorában, igazi zsarnokoskodó szülő.
Nem beszélnek egymással csak ha véletlen összefutnak péládul rokonknál.
Én csak gyerekként tudok szólni, nem lesz benne sok relevancia a témát illetően, de jólesik kiadni.
Engem a mai napig akármit csinálok, elvált szülők gyerekeként hol az egyik, hol a másik családágam hasonlítgat rosszmájúan a másik rossz félhez. Hát a szüleimről nem is beszélve... mindig hallgatom, milyen volt az anya, apa, anyós, após az egyikkel, másikkal. Rohadt mód irritáló és toxic.
Sokáig nem beszéltem anyámékkal. 17év van köztem és párom közt, ez nem tetszett nekik. Aztán mikor hozzá költöztem az se volt jó.
Durván egy évig nem beszéltünk
Majd ők kerestek, áthívtak beszélgetni
Átmentünk, de még itt sem javult sokat a kapcsolat
Hetente-2hetente beszéltünk
Majd terhes lettem, és ez kellett ahhoz, hogy elhigyjék, hogy jó a kapcsolatunk párommal, és nem csak futókaland (részéről)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!