Ha teherbe esel, esküvőd lesz vagy megszületett a baba, vagy valami történik vele, veletek. Ezeket az eseményeket, képeket esetleg minden egyes rokonnal külön megosztjátok? Vagy pl elmondjátok a szüleiteknek?*
*Ők meg tovább adják a többi rokonnak a jó híreket, képeket a babáról?
Hogyan működik ez a ti családotokban?
Normális, hogy személy szerint nálunk csak a főbb emberekkel vannak megosztva a dolgok és ők mondják tovább a többieknek? Hozzám közvetlenül se hír se kép a gyerekről nem szokott eljutni. Kicsit rosszul is esik. Azért kérdezem más családokban hogy szokás?
25n
Én inkább az egyetemi barátnöimmel osztok meg dolgokat, mint a rokonokkal. Van egy közös messenger csoportunk. Oda ha ír valaki, a többi is látja.
46/n vagyok. Nem mai keletü a barátság. De ök fontosabbak, mint bármelyik rokon.
Nekem nincsenek testvéreim, szüleim testvéreitől és az ők gyerekeiről + a szüleim unoktestvéreiről és gyerekeikről soha nem kapok közvetlenül én képeket, infókat, csak, hogy pl ők beszélnek szüleimmel vagy nagyszüleimmel és azok mondják el / mutatják meg nekem.
Nekem ez elég rosszul esik, de erőltetni nem fogom.
Szóval elgondolkodtam rajta másnál mi a normális. Valamint ha nekem lesz esküvőm, születik gyerekem akkor ki az akivel biztosan én fogom közölni a híreket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!