Értitek? Mert én nemnagyon.
Figyelt kérdés
Beiratkozni egy szakmunkásba azért mert ott angol nyelvet tanitanak..hogy majd 4 éb múlva new yorkba kössön ki, és azt dolgozza "ami jön".
Testvérem barátnőjéról van szó. Szerintetek?
2010. aug. 29. 23:36
1/19 anonim válasza:
Én nem is értem. Tehát beiratkozott egy szakmunkásképzőbe amit elvégzett és megtanult angolul, utána kiment New Yorkba és ott él és dolgozik. Mi a gond?
2/19 Bocipók válasza:
Nem hiszek abban, h bármelyik szakmunkás suliban annyira rámennének a nyelvoktatásra, amikor ott a szakma oktatása a legfontosabb.
Ha kitanul egy jó szakmát és nyomja az angolt magánban akkor van esély kijutni, bár amerikába sztem sokkal de sokkal húzósabb, mint Anliába. És azért nem kis tőke kell az induláshoz.
3/19 A kérdező kommentje:
ez a terv.
De egy szakmunkásképzőbe nemhiszem hogy megtud annyira tanulni angolul, főleg hogy nem is azt a szakmát akarná csinálni.
2010. aug. 29. 23:45
4/19 anonim válasza:
Én sem értem. Akkor most iratkozott be, vagy már kint dolgozik. Angol nyelvet meg nem csak szakmunkásban tanítanak :D
6/19 anonim válasza:
Óóó így már értem. Megmondom mi van: Szégyelli, hogy szakmunkásképzőbe jár, semmi egyéb. Ennyi erővel angol nyelvtanfolyamra is mehetne, csak ez így jó ürügy. Sajnálom szegényt, amiért hazudoznia kell.
7/19 anonim válasza:
Megtanult egy nyelvet és hasznosította, ott többet keres takaritóként mint amit itt keresne tanárként. Már az hogy bejárja a világot egy remek dolog.
8/19 A kérdező kommentje:
most iratkozott be, hogy ő majd angolt tanul és kimegy New Yorkba és azt dolgozik majd "ami jön" tehát ez terv..:D .. Gimibe nem vették fel. /bocsi ha nem volt elsőre világos:D/
2010. aug. 29. 23:48
9/19 anonim válasza:
Egy nyelvtanfolyam egyszerűbb és gyorsabb lenne.
10/19 anonim válasza:
ha csak ide vették fel, akkor gondolom nincs más választása, de én a helyében mindenképp elvégeznék egy nyelvtanfolyamot, mert szerintem sem tanítják ott meg annyira angolul hogy elboldoguljon ott kint. max mosogatni meg takarítani mehet, de szerintem nem ezt akarja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!