Mitől lehet ez? Ti értitek?
" Mit tud az a 30-40 éves kivénhedt szemét? "
Csak nem megbántott valaki?
Amíg a nőknek, lányoknak ilyen kell, addig lesz férfi jelentkező is erre.
Az ilyen nők gondolkodása beteges.Ha a férfi meg talál kap ilyet, akkor még jó, hogy él a helyzettel.
Nem éppen kivénhedt emberek a 30-40 éves férfiak.már csak abba gondolj bele,hogy a te barátod is 2 év mulva màr harminc.akkor majd rá is ugyan ezt mondod?!
Ha nem családos emberrel kezdenek akkor nem értem mi a baj ezzel?!Ha nekik jól esik....!egyébként meg sokkal tapasztaltabbak a szex terèn és sokkal komolyabbak is mint a tizen vagy huszonéves embertársaik!szted nem lehetséges hogy egy pl 16-20 éves lány elérje azt a komolysàgot amit egy 30-40 éves ember?!
Csak mert ha valaki nem hiszi,én itt vagyok élö példának.sosem birtam a velem egykoru embereket.mindig a nálam 5-10 évvel idösebbek társasàgát kerestem.
11:25-ös vagyok
Na igen.azt aki ezt teszi a gyerekével,párjával azt már én is el ítélem,de ettöl függetlenül mèg mindig nem értek egyet abban,hogy kivénhedt emberek lennének.de persze nem vagyunk egyformák:)
Igen.sok kislány elhiszi,hogy nem csak kihasználni szeretnék őket.nem kellene.
A 20-25 éves nők viszont el tudják dönteni jò e nekik egy ennyi idős férfi.az én testvérem és a párja között is 11 év van. A tesom 26,a párja 37 és boldogok.tesom 17 volt amikor összejöttek.a párja egy percig sem használta ki őt.nem mindenki szemét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!