30 körüli pasik! Ti ha azt írjátok, hogy "imádom" azt hogy értitek?
Tehát: "Imádom minden testrészed" vagy "imádom a szemeidet"
Tehát hozzátok is szótár kell, vagy ti amit írtok azt azért írjátok, mert úgy is gondoljátok?
Nő vagyok, de pont 30 éves az exem. Ő mindent imádott bennem...meg abban másik lotyóban is, akivel egy hónapig csalt.
Mikor lebukott, megkérdeztem, hogy ez mégis mi a fene (levélke), akkor annyit mondott, hogy túl könnyen dobálózott a komoly tartalmú szavakkal...igazodj ki rajtuk.
Nah ez az... :(
Nagyon sajnállak... :(
Köszi, aranyos vagy, de engem sajnálni nem kell. Mióta vége lett, csak jobb lett az életem! :)
Na de most teret adok a sok 30 körüli pasinak. Remélem érkeznek válaszok, mert ez engem is érdekelne.
szerintem a 30+ pasik is dobálóznak könnyebben a szavakkal csakúgy mint fiatalabban.
exem 40 volt ő is mondogatta hogy így szeret meg úgy de a tettei nem ezt mutatták. nem csalt meg csak egyszerűen nem törődött velem annyit. viszont amikor mondta hogy imád simogatni, kényeztetni azt szerintem úgy is gondolta mivel képes volt órákig simogatni szex előtt, után is. szerintem a tartalmat össze kell vetni a tettekkel és akkor rájöhetünk hogy komolyan e gondolják.
...megtanulhatnátok már, hogy a szavakkal (különösen ezekkel a végtelenül nyálas "imádlak" és társaival) való dobálózás csak játék, ezeknek a szavaknak nincs súlya. (imádni - ez már önmagában olyan komolytalanul túlfűtött és valódi tartalmat mellőző szó emberi kapcsolatokban) Ezek azért használatosak, mert tudjuk, hogy szeretitek hallani és célt lehet velük érni. A cél itt gondolom nem szorul külön magyarázatra.
Ha valaki úgy áll hozzátok, ahogy azt szeretnétek és elvárjátok, szavak nélkül is érezni fogjátok. Az értelmesebb, valamire való nők értik legalábbis. És nem kell ötpercenként mondogatni, hogy "imádlak". Elkopik.
Ffi voltam, igaz, még csak 25.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!