Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha anyukámék nem...

Mit tegyek ha anyukámék nem engedik, hogy otthon maradjak egyedül 19 évesen?

Figyelt kérdés

Nem mernek otthon hagyni. Szerintük bezárni se tudom a házat, felgyújtom stb. (Egyik sem igaz). Valamint attól félnek, hogy pasikat viszek oda mikor egyedül vagyok.

Most is el kellett velük jönnöm egy 10 napos nyaralásra. Nem élvezem. Nincs itt semmi jó, semmi buli, még a strand is rossz. Még azt sem mondhatom, hogy a nyári melót kipihenem, mert csupa kisgyerekes család van az apartmanban. Állandóan visítás megy. Szívesen maradtam volna otthon, de akkor ők sem mennek el otthonról, azt meg nem akartam, hogy miattam kihagyják a nyaralást. Nincs annyira közeli barátnőm akihez beköltözhetnék ezidőre.

Megfogadtam, hogy jövőre bepasizok és elköltözök hozzá, vagy elmegyek nyaralni vele ezidőben, még nem tudom.

De miért van az, hogy a 19 éves lányukat képtelenek egyedül hagyni? De még itt is! Lementem a boltba pudingért és már azonnal hivogattak, hogy merre járok, ugye nem mentem el idegenekkel....

2021. aug. 20. 08:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor bejelented, helyette inkább nőljj fel ahogy már más is említette, és ne sértődött gyerekként viselkedj.
2021. aug. 20. 18:58
 22/25 A kérdező kommentje:
Majd ha felnőttél, akkor talán én is elkezdem. (Bár már velem rég megtörtént)
2021. aug. 20. 19:08
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Nos ez a stilusodból és a szüleid hozzáállásából feltételezve sem valószínű... Ugye, ne írjam, feltéve h igaz, de ha igaz, hát akkor amgad vallod be, hogy a szüleid nem tekintenek felnöttként rád, ha egyedül se mernek hagyni, na erről ennyit akkor.
2021. aug. 20. 19:16
 24/25 A kérdező kommentje:
Akkor millió ember nem felnőtt, mert fúlféltő szülei vannak. Elég buta logikád van. Én felnőttem, a szüleim túlféltenek. Valószínűleg 20 év múlva is túlfognak, csak akkor már lesz lehetőségem önállósodni.
2021. aug. 20. 19:27
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, lehet átsiklottam ezen. Akkor te most dolgozol? Vagy egyetemre mész/valamilyen továbbképzés?

Ha még választás előtt állsz, akkor javaslom, hogy minél messzebb menj!! Amennyire csak tudsz!!

Koli/szobabérlés/munkásszálló + munka/diákmunka, és probléma megoldva. Jobb minél előbb kiszakadni ebből a helyzetből. Egy ideig nem fogják tudni elfogadni, sokként éri őket. De talán így már érteni fogják, hogy nem kell már félteniük téged úgy, mint egy kisiskolást.

2021. aug. 20. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!