Ezzel tényleg megsértettem? Inkább nekem lenne okom?
Pici gyerekem van, az édesapja hétvégente van itthon, alig van időm, pihenni szinte nincs is, napi 10 percet ha ledölök megpihentetni a hátam ( gerinc műtétem volt korábban) általában intézem a gyereket, felseprek,felmosok, porszívózok, főzök mosogatok stb, kutyák is vannak így ezek naponta többször is. Mostanában amikor esett az eső amiatt koszos lett az ablak, édesapám pedig tegnap megjegyzést tett rá, én pedig vissza mondtam neki a stílust hogy ezzel nem lett tiszta az ablak, de ha elvinné a gyereket 1 órára néha akkor valószínű lenne rá időm... na igen, ezzel sértettem vérig.
Hozzáteszem hétvégén sincs időm ugyanis egész nyáron cibálják a férjemet segíteni a ház körüli munkákba a szüleim így nekem a hétvégék is ugyanazzal telnek mintha itthon sem volna.
*egy nő magának szül*
Amúgy a férjed a gagyi.
😂
3 gyerekem van. Neked csak 1.. Állataink is vannak,nem csak kutya macska.. Építkezünk, tehát férjem látástól vakulásig dolgozik hétvégén is. Ez az évünk ilyen. Még se rinyálok mint te 🤷♀️ pedig én sem vagyok egészséges.
Mindenki magának szül.. És nem, nincsenek lepasszolva a gyerekek.
Rendben van, hogy a szüleid néha kérik férjed segítségét. Na de minden hétvégén? 🤔
"egész nyáron cibálják a férjemet segíteni a ház körüli munkákba a szüleim"
Miért ugrik a férjed, ha ők csettintenek? Nem tudja azt mondani, hogy bocs, feleségem és kisgyerekem van, akiket hétköznapokon nem is látok, a hétvégét velük töltöm?
Apád sértődöttsége nevetséges, emiatt ne furdaljon a lelkiismeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!